ΚΙΜΩΛΟΣ

The Windmill Kimolos

To Windmill Kimolos αποτελεί έναν από τους λίγους αυθεντικούς παραδοσιακούς ανεμόμυλους από το 1852 στην Ελλάδα, που ανακαινίστηκε και λειτουργεί ως ξενοδοχείο με πέντε δωμάτια.

H πανοραμική θέα, ο παραδοσιακός σχεδιασμός και η ζεστή φιλοξενία συμβάλλουν στην απέριττη γοητεία του σε ένα περιβάλλον Αιγαιοπελαγίτικης φυσικής ομορφιάς.

Εγκατεστημένο ανάμεσα στο λιμάνι του νησιού και το Χωριό και με θέα το γραφικό όρμο της Ψάθης, το Windmill Kimolos σάς καλωσορίζει στην «Αρζαντιέρα», το νησί των Κουρσάρων!

Στο Windmill Café & Bar μπορείτε να απολαύσετε τοπικές σπεσιαλιτέ για πρωινό ή να χαλαρώσετε με απογευματινό τσάι και άλλα ελαφριά σνακ. Μετά το σούρουπο, το φως του φεγγαριού βάζει την ασημένια λάμψη του στη γειτονική Πολύαιγο. Με ένα ποτό ή ένα κοκτέιλ, αυτό το υπέροχο Café & Bar προσφέρει την ιδανική ώρα για χαλάρωση και αντανάκλαση, καθώς η μαγευτική θέα συνοδεύεται από απαλή μουσική.

ROMANTIC ESCAPE

ROMANTIC ESCAPE

WEDDINGS & EVENTS

WEDDINGS & EVENTS

WINE & GASTRONOMY

WINE & GASTRONOMY

ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΙΡΟΥ

http://www.forecastweather.gr/kimolos-limani/

Κίμωλος

Κίμωλος

THINGS TO DO

Πεζοπορικά μονοπάτια μπορούν να σας οδηγήσουν σε κάθε γωνιά αυτού του παρθένου νησιού!

Κίμωλος

Κίμωλος

THINGS TO SEE

Η Κίμωλος μπορεί να μην είναι το μεγαλύτερο νησί, ωστόσο διαθέτει μια ευχάριστη ποικιλία από κολπίσκους, αμμώδεις και βραχώδεις παραλίες καθώς και ασύγκριτες θαλάσσιες σπηλιές.

ΕΟΤ / ΜΗ.Τ.Ε:1119728/15.07.19

EXPERIENCESin ΚΙΜΩΛΟΣ
YΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ
BACK TO TOP