ΛΑΣΙΘΙ

The Island Concept

Ένα μοναδικό boutique ξενοδοχείο στον Άγιο Νικόλαο, στο Λασίθι, με κεντρική ιδέα τα ελληνικά νησιά.

Χωρισμένο σε τρία επίπεδα, θα περιλαμβάνει σουίτες, ιδιωτικές πισίνες, υπαίθρια Jacuzzi, εστιατόριο, bar, κεντρική πισίνα καθώς επίσης και spa centre με όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Ιδανικό για ζευγάρια και παρέες φίλων που αποζητούν απόλυτη ηρεμία και χαλάρωση σε ένα περιβάλλον πολυτέλειας, με πρόσβαση σε ιδιωτική παραλία.

Η ομάδα των Aria Hotels εγγυάται την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και την απόλυτη εμπειρία αυθεντικής ελληνικής φιλοξενίας. Απολαύστε την άρτια και διακριτική εξυπηρέτηση ενός boutique ξενοδοχείου σε ένα περιβάλλον ιδιωτικότητας και ηρεμίας που το The Island Concept προσφέρει απλόχερα.


Το Όνομα

Η φιλοσοφία του "The Island Concept" στηρίζεται στη μοναδικότητα των ελληνικών νησιών και στην ιστορία που «κρύβεται» πίσω από αυτά. Κάθε δωμάτιο και σουίτα καλωσορίζει τον επισκέπτη με ιδιαίτερες πινελιές διακόσμησης, εμνευσμένες από τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του νησιού της ονομασίας του.

ROMANTIC ESCAPE

ROMANTIC ESCAPE

WEDDINGS & EVENTS

WEDDINGS & EVENTS

BEACH DESTINATION

BEACH DESTINATION

WINE & GASTRONOMY

WINE & GASTRONOMY

The Island Concept

The Island Concept

WELLNESS

Το Island Concept επιδιώκει να μοιραστεί το μυστικό της ευδαιμονίας. Για να ικανοποιήσει άψογα τους επισκέπτες, αυτό το πολυτελές ξενοδοχείο σχεδιάστηκε για να μεταφέρει τη μέγιστη φιλοξενία και ανακούφιση σε όλους τους επισκέπτες του. Αφήστε το άγχος και τις ανησυχίες να εξατμιστούν στην άνετη Spa Suite για να ενισχυθεί η ευεξία σας. Εάν επιθυμείτε τη θεραπευτική ανάπαυση σε απόλυτη ηρεμία, το spa μας είναι το ιδανικό καταφύγιο για αναζωογόνηση καθώς προσφέρουμε αποκλειστικό μασάζ, χαρακτηριστικό μόνο στο Island Concept, που δεσμεύεται να προσφέρει μια μοναδική θεραπευτική εμπειρία.

ΕΟΤ / ΜΗ.Τ.Ε:1172K133K1321901

EXPERIENCESin ΛΑΣΙΘΙ
SPECIAL OFFERS
BACK TO TOP