ΚΡΗΤΗ

Scalani Hills Residences

Το Scalani Hills Residences, στο κτήμα του Οινοποιείου Μπουτάρη, βρίσκεται έξω από το χωριό Σκαλάνι στην Κρήτη και διαθέτει τρία πολυτελή δωμάτια πλήρως ανακαινισμένα με απόλυτο σεβασμό στον περιβάλλοντα χώρο του κτήματος Φανταξομέτοχο, σε μια έκταση 70 στρεμμάτων αμπελοελαιώνα.

Σε απόσταση μόλις 8 χλμ. από το κέντρο της πόλης του Ηρακλείου και 4 χλμ. από τον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού, αποτελεί το στολίδι της αμπελουργικής ζώνης Αρχάνες.

 

Το Όνομα

Το κτήμα Φανταξομέτοχο ή αλλιώς «μετόχι των φαντασμάτων», χρωστάει το όνομα του στις προσπάθειες του πρώην ιδιοκτήτη του να το διασώσει από τις πειρατικές επιδρομές, διαδίδοντας ότι στο κτήμα κατοικούν φαντάσματα.


Το Κτήμα

Το Scalani Hills βρίσκεται μέσα σε ένα μαγευτικό αμπελώνα, στο κτήμα του Οινοποιείου Μπουτάρη. Η διαμονή των επισκεπτών γίνεται στο παλιό μετόχι, το οποίο έχει ανακαινιστεί πλήρως και αποτελείται από τρία πολυτελή δωμάτια υψηλής αισθητικής με όλες τις σύγχρονες ανέσεις.

Το Οινοποιείο και τα πολυτελή δωμάτια περιβάλλονται από 70 στρέμματα αμπελοελαιώνα που βρίσκεται μέσα στην Αμπελουργική ζώνη Ονομασίας Προελεύσεως Αρχάνες, στο δρόμο προς το χωριό Μυρτιά, πατρίδα του Καζαντζάκη και σε ελάχιστη απόσταση από την Κνωσό.


Wine Tasting

Κατά τη διάρκεια της διαμονής σας θα έχετε τη δυνατότητα να μυηθείτε στην τέχνη της οινογευστικής και να δοκιμάσετε τα κρασιά, περιορισμένης παραγωγής, που παράγονται στο Κτήμα. Συγκεκριμένα, η γευστική δοκιμή θα περιλαμβάνει τα ξηρά κρασιά του Κτήματος, Φανταξομέτοχο (Λευκός Οίνος) και Σκαλάρεα (Ερυθρός Οίνος) καθώς και τους γλυκούς οίνους Μοσχάτο Σπίνας και Ιουλιάτικο.

Εφόσον ο επισκέπτης το επιθυμεί μπορούν, σε συνεννόηση με την υποδοχή, να οργανωθούν και άλλες γευστικές δοκιμές που θα περιλαμβάνουν κρασιά από την υπόλοιπη Ελλάδα (με επιπλέον χρέωση).

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το Guidebook

PET FRIENDLY

PET FRIENDLY

ROMANTIC ESCAPE

ROMANTIC ESCAPE

BEACH DESTINATION

BEACH DESTINATION

Scalani Hills

Scalani Hills

DINING & BARS

Το Scalani Hills προσφέρει μια μοναδική εμπειρία οινογευσίας!

Ηράκλειο, Κρήτη

Ηράκλειο, Κρήτη

THINGS TO SEE

Επισκεφθείτε το Αρχαιολογικό μουσείο του Ηρακλείου και το ιστορικό παλάτι της Κνωσού και ανακαλύψτε τον αρχαίο πολιτισμό της Κρήτης!

Aria  Flight Services

Aria Flight Services

FLY ME WITH ARIA

Απολαύστε τις διακοπές σας και ταξιδέψτε στον επόμενο Aria προορισμό σας, με την άνεση και την ασφάλεια του ιδιωτικού αεροπλάνου, εκμεταλλευόμενοι τις μοναδικές υπηρεσίες Fly me to Aria!

Scalani Hills

Scalani Hills

WEDDING & EVENTS

Με άφθονο χώρο με θέα στα υπέροχα αμπέλια, οι εταιρικές εκδηλώσεις, οι ιδιωτικές γιορτές και οι γάμοι μετατρέπονται σε μαγικές συγκεντρώσεις απαράμιλλης γοητείας.

ΕΟΤ / ΜΗ.Τ.Ε:1039Κ133Κ3119401

EXPERIENCESin ΚΡΗΤΗ
OFFERS
BACK TO TOP