ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Scalani Hills Residences

Το Scalani Hills, στο κτήμα του Οινοποιείου Μπουτάρη, βρίσκεται έξω από το χωριό Σκαλάνι στην Κρήτη και διαθέτει τρία πολυτελή δωμάτια πλήρως ανακαινισμένα με απόλυτο σεβασμό στον περιβάλλοντα χώρο του κτήματος Φανταξομέτοχο, σε μια έκταση 70 στρεμμάτων αμπελοελαιώνα.

Σε απόσταση μόλις 8 χλμ. από το κέντρο της πόλης του Ηρακλείου και 4 χλμ. από τον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού, αποτελεί το στολίδι της αμπελουργικής ζώνης Αρχάνες.

 

Το Όνομα

Το κτήμα Φανταξομέτοχο ή αλλιώς «μετόχι των φαντασμάτων», χρωστάει το όνομα του στις προσπάθειες του πρώην ιδιοκτήτη του να το διασώσει από τις πειρατικές επιδρομές, διαδίδοντας ότι στο κτήμα κατοικούν φαντάσματα.


Το Κτήμα

Το Scalani Hills βρίσκεται μέσα σε ένα μαγευτικό αμπελώνα, στο κτήμα του Οινοποιείου Μπουτάρη. Η διαμονή των επισκεπτών γίνεται στο παλιό μετόχι, το οποίο έχει ανακαινιστεί πλήρως και αποτελείται από τρία πολυτελή δωμάτια υψηλής αισθητικής με όλες τις σύγχρονες ανέσεις.

Το Οινοποιείο και τα πολυτελή δωμάτια περιβάλλονται από 70 στρέμματα αμπελοελαιώνα που βρίσκεται μέσα στην Αμπελουργική ζώνη Ονομασίας Προελεύσεως Αρχάνες, στο δρόμο προς το χωριό Μυρτιά, πατρίδα του Καζαντζάκη και σε ελάχιστη απόσταση από την Κνωσό.


Wine Tasting

Κατά τη διάρκεια της διαμονής σας θα έχετε τη δυνατότητα να μυηθείτε στην τέχνη της οινογευστικής και να δοκιμάσετε τα κρασιά, περιορισμένης παραγωγής, που παράγονται στο Κτήμα. Συγκεκριμένα, η γευστική δοκιμή θα περιλαμβάνει τα ξηρά κρασιά του Κτήματος, Φανταξομέτοχο (Λευκός Οίνος) και Σκαλάνι (Ερυθρός Οίνος) καθώς και τους γλυκούς οίνους Μοσχάτο Σπίνας και Ιουλιάτικο.

Εφόσον ο επισκέπτης το επιθυμεί μπορούν, σε συνεννόηση με την υποδοχή, να οργανωθούν και άλλες γευστικές δοκιμές που θα περιλαμβάνουν κρασιά από την υπόλοιπη Ελλάδα (με επιπλέον χρέωση).

PET FRIENDLY

PET FRIENDLY

ROMANTIC ESCAPE

ROMANTIC ESCAPE

BEACH DESTINATION

BEACH DESTINATION

ΕΟΤ / ΜΗ.Τ.Ε:1172K133K1321901

EXPERIENCESin ΗΡΑΚΛΕΙΟ
SPECIAL OFFERS
BACK TO TOP