ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ

Polismata - Private Residences

Κατά την εποχή του Ομήρου Πολίσματα ονόμαζαν τα μικρά βασίλεια. Τέσσερα από αυτά ήταν η Ζαρνάτα, το Λεύκτρο, η Ωριά και η Πασσαβά από όπου και πήραν τα ονόματα τους οι πέτρινες μεζονέτες του συγκροτήματος.

Οι ευρύχωρες αυτές κατοικίες, που λειτουργούν όλο το χρόνο, προσφέρουν απομόνωση και ησυχία σε συνδυασμό με την υπέροχη θέα στη θάλασσα της Καρδαμύλης, το βουνό, τον πλούσιο ελαιώνα και τα υπέροχα ηλιοβασιλέματα.

Δημιουργήσαμε ένα όμορφο και άνετο χώρο, εκεί που η παράδοση, η φύση και η σύγχρονη άνεση αγκαλιάζονται αρμονικά. Σε ένα τοπίο άκρως μαγευτικό, θα περάσετε ξεκούραστες και ήσυχες διακοπές κατά τη διαμονή σας στην Καρδαμύλη.

Επιθυμία μας είναι να κάνουμε τη διαμονή σας μια μοναδική εμπειρία που θα σας αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις για την Καρδαμύλη!

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το Guidebook

 

FAMILY TRAVEL

FAMILY TRAVEL

ROMANTIC ESCAPE

ROMANTIC ESCAPE

Aria  Flight Services

Aria Flight Services

FLY ME WITH ARIA

Απολαύστε τις διακοπές σας και ταξιδέψτε στον επόμενο Aria προορισμό σας, με την άνεση και την ασφάλεια του ιδιωτικού αεροπλάνου, εκμεταλλευόμενοι τις μοναδικές υπηρεσίες Fly me to Aria!

Καρδαμύλη, Μάνη

Καρδαμύλη, Μάνη

THINGS TO SEE

Απολαμβάνοντας τις διακοπές σας στην Καρδαμύλη, έχετε την ευκαιρία να επισκεφτείτε την Οικία Leigh Fermor που είναι ανοιχτή στο κοινό, με ξεναγήσεις και οργανωμένες επισκέψεις.

ΕΟΤ / ΜΗ.Τ.Ε:1249k10oa0122000

EXPERIENCESin ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ
OFFERS
BACK TO TOP