ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Finikia Residence

Η Finikia Residence, είναι μια παραδοσιακή κατοικία χαρακτηριστικής αρχιτεκτονικής , κτισμένη στην συνοικία της Φοινικιάς, το  γειτονικό χωριό της Οίας. Βρίσκεται από την άλλη μεριά του ηφαιστειακού κρατήρα, κοιτά προς την Ίο και το διάσημο ηλιοβασίλεμα της Οίας.

Η κατοικία συνδυάζει την τοπική παράδοση της Σαντορίνης, με την χαρακτηριστική διακόσμηση και τις σύγχρονες εγκαταστάσεις που ορίζει ένας θελκτικός ταξιδιωτικός προορισμός.


Το κύριο χαρακτηριστικό του καταλύματος είναι η παλαιά του χρήση ως «κάναβα», οίκημα στο όποιο στεγάζονταν οικοτεχνίες παραγωγής κρασιού. Η συγκεκριμένη “κάναβα”, βρίσκεται στο ισόγειο και λειτουργούσε σαν κατάστημα πώλησης κρασιού αλλά και σαν φούρνος.

Σε αυτόν το χώρο έχει κατασκευαστεί ένας ξενώνας, ο οποίος έχει το μπάνιο μέσα στο δωμάτιο -με ένα διαχωριστικό τοιχίο- στη θέση του παλιού πατητηριού.

Δείτε το GuideBook &  Video

Σαντορίνη

Σαντορίνη

THINGS TO DO

Ένας υπέροχος τρόπος να απολαύσετε το μαγευτικό τοπίο της Σαντορίνης, του ηφαιστείου και της Θηρασίας είναι ενοικιάζοντας ένα πολυτελές ταχύπλοο ή catamaran η επιλέγοντας μια εκδρομή όπου θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε και άλλους επισκέπτες!

Σαντορίνη

Σαντορίνη

THINGS TO SEE

Απo τη μοναδική Κόκκινη και τη Βλυχάδα, που θυμίζει σεληνιακό τοπίο, μέχρι τον οικογενειακό Μονόλιθο και τον κοσμοπολίτικο Περίβολο, η Σαντορiνη έχει να προτείνει μια σειρά απo μοναδικές οργανωμένες παραλiες!

ΕΟΤ / ΜΗ.Τ.Ε:1189279/11.02.21

EXPERIENCESin ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
OFFERS
BACK TO TOP