ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Finikia Residence

Η Finikia Residence, είναι μια παραδοσιακή κατοικία χαρακτηριστικής αρχιτεκτονικής , κτισμένη στην συνοικία της Φοινικιάς, το  γειτονικό χωριό της Οίας. Βρίσκεται από την άλλη μεριά του ηφαιστειακού κρατήρα, κοιτά προς την Ίο και το διάσημο ηλιοβασίλεμα της Οίας.

  

Η κατοικία συνδυάζει την τοπική παράδοση της Σαντορίνης, με την χαρακτηριστική διακόσμηση και τις σύγχρονες εγκαταστάσεις που ορίζει ένας θελκτικός ταξιδιωτικός προορισμός.
Το κύριο χαρακτηριστικό του καταλύματος είναι η παλαιά του χρήση ως «κάναβα», οίκημα στο όποιο στεγάζονταν οικοτεχνίες παραγωγής κρασιού. Η συγκεκριμένη “κάναβα”, βρίσκεται στο ισόγειο και λειτουργούσε σαν κατάστημα πώλησης κρασιού αλλά και σαν φούρνος. Σε αυτόν το χώρο έχει κατασκευαστεί ένας ξενώνας, ο οποίος έχει το μπάνιο μέσα στο δωμάτιο -με ένα διαχωριστικό τοιχίο- στη θέση του παλιού πατητηριού.
Η κυρίως κατοικία, έχει επιρροές και στοιχεία από διαφορετικούς πολιτισμούς, με σπάνια κομμάτια και αντικείμενα που έχουν συλλεχθεί από τα ταξίδια των παλιών καπεταναίων. Πρόκειται για ένα σπίτι με προσεγμένες λεπτομέρειες και εξαιρετική ποιότητα: Η βεράντα του σπιτιού προσφέρει εκπληκτική θέα σε επτά νησιά και συμπεριλαμβάνει ένα μεγάλο jacuzzi για τις απαραίτητες στιγμές χαλάρωσης, συνθέτοντας μια εξαιρετικά καλαίσθητη ατμόσφαιρα. Η φυσική ομορφιά και ο επιτυχημένος συνδυασμός των παλιών και των καινούριων στοιχείων, κάνουν την Finikia Residence, ένα μοναδικό προορισμό για την καλοκαιρινή σας απόδραση!

EXPERIENCESin ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
SPECIAL OFFERS
BACK TO TOP