ΑΘΗΝΑ

Aria Plaka Residence

Καλώς ορίσατε στην Aria Plaka Residence στην Πλάκα, μια από τις ομορφότερες γειτονιές της Αθήνας κάτω από την Ακρόπολη. Η Aria Plaka Residence βρίσκεται στην οδό Τριπόδων, στην καρδιά της Πλάκας. Πρόκειται για μια νεοκλασική αυτόνομη κατοικία 100 τ.μ. που μπορεί να φιλοξενήσει έως πέντε άτομα και έχει ανακαινιστεί με απόλυτο σεβασμό στην ιστορία και στην πολιτιστική κληρονομιά της.

Οδός Τριπόδων στην Πλάκα

Θεωρείται ο αρχαιότερος δρόμος της Αθήνας καθότι ένα μεγάλο τμήμα του συμπίπτει ακριβώς με τον αρχαίο, ενώ παράλληλα διατηρεί το ίδιο όνομα για σχεδόν 25 αιώνες. Ήταν από τους φαρδύτερους δρόμους της αρχαίας Αθήνας, με πλάτος έξι μέτρα και ο πιο σύντομος για να πάει κάποιος από το θέατρο του Διονύσου έως την Αγορά. Ξεκινούσε από την είσοδο του τεμένους του Διονύσου, συνέχιζε περιφερειακά της Ακρόπολης προς την ανατολική πλευρά, διέτρεχε το βόρειο τμήμα του ιερού βράχου και κατέληγε στο Πρυτανείο της Αγοράς. Την αρχαία αυτή οδό, διέσχιζαν και οι νυχτερινές λαμπαδηδρομίες που γίνονταν προς τιμήν του Θεού Διονύσου. Κατά μήκος της τοποθετούνταν χάλκινοι τρίποδες, από τους οποίους πήρε και την ονομασία της.

Η Πλάκα

Η Πλάκα καλύπτει την περιοχή που εκτείνεται έως τη συνοικία Μακρυγιάννη στα νότια, την περιοχή των Στύλων του Ολυμπίου Διός και του Ζαππείου ανατολικά, το εμπορικό κέντρο της Αθήνας βόρεια και το Μοναστηράκι δυτικά. Έχει χαρακτηριστεί ως παραδοσιακός οικισμός και τα κτίσματά της κρίθηκαν διατηρητέα στο σύνολό τους μεταπολεμικά, με αποτέλεσμα να αποτελεί τη μοναδική συνοικία της Αθήνας που σε όλο το εύρος της αντανακλά την εικόνα της πριν 100 χρόνια.

PET FRIENDLY

PET FRIENDLY

ROMANTIC ESCAPE

ROMANTIC ESCAPE

CULTURAL LANDMARK

CULTURAL LANDMARK

FAMILY TRAVEL

FAMILY TRAVEL

Aria Plaka Residence

Aria Plaka Residence

WELLNESS

Άφησε τις ανησυχίες σου να χαθούν. Αν χρειάζεστε χαλάρωση, το ειδικευμένο προσωπικό μας υπόσχεται να σας προσφέρει μία ποικιλία μασάζ στη κατοικία σας ώστε να νοιώσετε αναζωογονημένοι.

ΕΟΤ / ΜΗ.Τ.Ε:1172K133K1321901

EXPERIENCESin ΑΘΗΝΑ
SPECIAL OFFERS
BACK TO TOP