Μήλος

Kayak

Με το θαλάσσιο kayak μπορεί κανείς να εξερευνήσει τη μοναδική ηφαιστειογενή ακτογραμμή της Μήλου με ένα διαφορετικό τρόπο. Κωπηλατώντας μέσα σε κρυστάλλινα νερά, σε θαλάσσιες σπηλιές, σήραγγες και αψίδες έχει κανείς τη δυνατότητα να κολυμπήσει σε έρημες παραλίες και να εξερευνήσει τα μικρά γειτονικά νησιά της Μήλου. Μπορεί κανείς να επιλέξει μια ημερήσια εκδρομή ή ένα πακέτο πολλαπλών ημερήσιων εκδρομών. Για τους πιο περιπετειώδεις υπάρχει η δυνατότητα πολυήμερη εκδρομής με υπαίθρια διαμονή για τον γύρω του νησιού ή ακόμη και επίσκεψη σε γειτονικά νησιά. Υπάρχουν διάφορες διαδρομές διαθέσιμες, ανάλογα με τον καιρό και κυρίως την κατεύθυνση του αέρα.

Scuba Diving

Το νησί διαθέτει μία σπάνια, άγρια ομορφιά, ακόμη και στο βυθό του. Υποβρύχιες σπηλιές, βουλιαγμένα πλοία και αεροπλάνα του Β’ Παγκόσμιου Πόλεμου, υπολείμματα ναυαγίων που χρονολογούνται αιώνες πριν, πειρατικά κανόνια «ανοιχτά» από τα λημέρια τους, αρχαίες βυθισμένες πόλεις, ξέρες που τελειώνουν σε κρεμαστά νερά, θερμές πηγές με τις ξεχωριστές υποθαλάσσιες μικροκοινωνίες που δημιουργούν είναι μερικά από τα υποθαλάσσια μαγευτικά τοπία του νησιού, άξια προς εξερεύνηση. Ακόμη και εάν δεν είσαστε πεπειραμένος δύτης, δεν πρέπει να χάσετε την ευκαιρία να έχετε την πρώτη εμπειρία κατάδυσης σε κάποιος σημείο μέσα στο τρίγωνο που σχηματίζουν η Μήλος, η Κίμωλος και η Πολύαιγος.

Διασκέδαση

Η διασκέδαση ξεκινάει από την παραλία, απολαμβάνοντας μια κρύα μπύρα ή ένα δροσιστικό mojito στα beach bar που υπάρχουν στις οργανωμένες παραλίες του νησιού. Μετά τη δύση του ηλίου το θερμόμετρο της διασκέδασης αρχίζει να ανεβαίνει. Πολύς κόσμος περπατάει στα «σκαλάκια» που βρίσκονται μεταξύ των bars στον Αδάμαντα απέναντι από τον κεντρικό μόλο. Εκεί είναι το σημείο συνάντησης για όλες τις παρέες στο ξεκίνημα της βραδιάς. Στον Αδάμαντα υπάρχουν πολλές επιλογές σε clubs, bars και καφετέριες.

SPECIAL OFFERS
BACK TO TOP