Καλώς ήρθατε στo Psathi Blue στην Κίμωλο

Psathi Blue

Οι παραδοσιακές κατοικίες Psathi Blue I, Psathi Blue II και Psathi Blue III, λίγα μόλις βήματα από το γραφικό λιμάνι της Κιμώλου, είναι απόλυτα εναρμονισμένες στο κυκλαδίτικο τοπίο και εγγυώνται μια άνετη διαμονή στον ταξιδιώτη που αναζητά το αυθεντικό πνεύμα του νησιού, σε ένα περιβάλλον που προσφέρει ηρεμία και χαλάρωση.

Πιο συγκεκριμένα:

Η κατοικία Psathi Blue I χωρίζεται σε δύο ξεχωριστά οικήματα, 20 τ.μ. συνολικά και μπορεί να φιλοξενήσει δύο άτομα. Διαθέτει δύο βεράντες, η μια ιδιωτική 20 τ.μ. και η δεύτερη 13 τ.μ. με όμορφη θέα στο λιμάνι της Κιμώλου και την παραλία της Ψάθης.  H κατοικία ενοικιάζεται ενιαία και αποτελεί ιδανική επιλογή για ζευγάρια.

H κατοικία Psathi Blue II (30 τ.μ.) μπορεί να φιλοξενήσει έως τρία άτομα συνολικά. Διαθέτει μικρή βεράντα 4 τ.μ. και άνετη ταράτσα 40 τ.μ. με πλευρική θέα στο λιμάνι της Κιμώλου και την παραλία της Ψάθης. Η κατοικία αυτή αποτελεί ιδανική επιλογή για ζευγάρια, οικογένειες ή παρέες έως τριών ατόμων.

Το Psathi Blue III (30 τ.μ.) είναι μια παραδοσιακή ανεξάρτητη κατοικία που βρίσκεται στον πρώτο όροφο ενός κλασικού κυκλαδίτικου κτηρίου. Μπορεί να φιλοξενήσει έως τρία άτομα και αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, μπάνιο με ντους, ένα καθιστικό με χώρο φαγητού και περιμετρικό μπαλκόνι που προσφέρει μαγική θέα στο γραφικό λιμάνι του νησιού.

 

Ξενοδοχεία

Ξενοδοχεία

Προορισμοί

Προορισμοί

Φωτογραφίες

Φωτογραφίες

Aria Concept Store

Aria Concept Store

Τιμές & Κρατήσεις

House of P&J L.Fermor

My Kimolos Car

My Kimolos Car

Special Offers

Special Offers

Τιμές & Κρατήσεις

Κρατήσεις