Καλώς ήρθατε στο Fileas Art Hotel στα Χανιά

Καλώς ορίσατε στο Fileas Art Hotel, στην Παλιά Πόλη των Χανίων στην πανέμορφη Κρήτη!

Με σεβασμό στην πολυπολιτισμικότητα της περιοχής, το Fileas Art Hotel διαθέτει έξι μοντέρνα δίκλινα δωμάτια και αποτελεί ιδανική πρόταση για ζευγάρια αλλά και για μεγαλύτερες παρέες ή οικογένειες.

Κορυφαίο στοιχείο  του Fileas Art Hotel αποτελεί η ιδιαίτερη διακόσμηση που, σε συνδυασμό με τον σύγχρονο εξοπλισμό, εγγυάται μια άνετη διαμονή σε ένα περιβάλλον αρμονίας και χαλάρωσης.

Παράλληλα, η τοποθεσία του ξενοδοχείου ενδείκνυται για την περιήγηση στους θησαυρούς της ιστορικής αυτής πόλης, καθότι απέχει μόλις λίγα λεπτά από τα πιο αξιόλογα μνημεία της. Επίσης, το Παλιό Λιμάνι προσφέρει πληθώρα επιλογών διασκέδασης και γαστρονομίας, μεταξύ άλλων και το Alcanea Café & Wine Bar, που βρίσκεται στο ισόγειο του Alcanea Boutique Hotel, επίσης μέλους των Aria Hotels.

 

Η Παλιά Πόλη των Χανίων

Η όμορφη πόλη των Χανίων κατάφερε να διατηρήσει τον ιστορικό της χαρακτήρα και το παραδοσιακό της χρώμα στο πέρασμα των χρόνων, ενώ θεωρείται μια από τις ομορφότερες πόλεις της Ελλάδας και η πιο γραφική της Κρήτης.

Η πλούσια ιστορία των Χανίων αντανακλάται στην πολυπολιτισμική αρχιτεκτονική τους. Η Βενετσιάνικη, η Τούρκικη και η σύγχρονη αρχιτεκτονική συνδυάζονται αρμονικά δημιουργώντας ένα μοναδικό μείγμα. Τα Χανιά συγκεντρώνουν αρχαιολογικά μνημεία, ναούς και ποικίλα πολιτιστικά αξιοθέατα. Ετήσια φεστιβάλ μουσικής και χορού καθώς επίσης και γκαλερί που φιλοξενούν όλα τα είδη τέχνης, ικανοποιούν κάθε καλλιτεχνική αναζήτηση.

Η παλιά πόλη εκτείνεται παράλληλα με το ενετικό λιμάνι των Χανίων από το φρούριο του Φιρκά και το Ναυτικό Μουσείο, μέχρι την Πύλη της Άμμου μετά τα νεώρια προς τα ανατολικά.

Ξενοδοχεία

Ξενοδοχεία

Προορισμοί

Προορισμοί

Φωτογραφίες

Φωτογραφίες

Aria Art Buzz

Aria Concept Store

Τιμές & Κρατήσεις

Κρατήσεις

Rent a Car

Rent a Car

Special Offers

Special Offers

Επικοινωνία

Επικοινωνία