Καλώς ήρθατε στο Cressa Ghitonia Village στο Λασίθι

Cressa Ghitonia

 

 

Στην Κρήσσα Γειτονία, η αρχιτεκτονική και η ανάπλαση είναι ένα μόνο μέρος της εμπειρίας που προσφέρει το ξενοδοχείο... Το πιο σημαντικό εδώ είναι ότι θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε και να γίνετε μέλος μίας φιλικής γειτονιάς, να κάνετε βόλτες στα όμορφα μονοπάτια και τα διάσημα φαράγγια, να απολαύστε τη γνήσια Κρητική κουζίνα και το παρθένο ελαιόλαδο στο εστιατόριο του ξενοδοχείου με πανοραμική θέα το Αιγαίο Πέλαγος και τα βουνά, να χαλαρώσετε κάτω από τον ήλιο της Κρήτης, στο χώρο της πισίνας ή στη βεράντα σας.

Μπορείτε να απολαύσετε ένα αναζωογονητικό μασάζ από κόκκους αλατιού και ελαιόλαδου στο χώρο του Spa από το εξειδικευμένο προσωπικό μας. Στο τέλος της ημέρας, ένα ποτήρι τσικουδιάς ή Κρητικού κρασιού θα συνοδεύσουν τους τοπικούς μεζέδες με φόντο το μοναδικό ηλιοβασίλεμα…

Στην Κρήσσα Γειτονία θα ζήσετε πραγματικές διακοπές που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη σας.

 

Ιστορία

Η Κρήσσα Γειτονία είναι μια παραδοσιακή Κρητική γειτονιά του 1800, που έχει πλήρως ανακατασκευαστεί, διατηρώντας όλα τα αρχικά της στοιχεία. Σε καθεμιά από τις 15 κατοικίες της (σουίτες, στούντιο και δωμάτια), οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν πίσω στο χρόνο, ενώ παράλληλα επωφελούνται από όλες τις σύγχρονες ανέσεις.

Κάθε ένα από τα οικήματα έχει ιδιαίτερη ιστορική αξία, καθώς όλα έχουν διατηρήσει την κληρονομιά τους και την αρχιτεκτονική τους διάταξη ανάλογα με την προηγούμενη χρήση τους. Στη διάρκεια των τελευταίων αιώνων, τα περισσότερα από αυτά τα δωμάτια αποτελούσαν μόνιμες κατοικίες των ανθρώπων του χωριού Σφάκα ή τα χρησιμοποιούσαν για τις καθημερινές τους δραστηριότητες. Ένα από αυτά οι Σφακιανοί το χρησιμοποιούσαν σαν πατητήρι, ένα άλλο για την παραγωγή ελαιόλαδου ​​και σε ένα τρίτο κατασκεύαζαν και επιδιόρθωναν υποδήματα.

 

Βραβεία & Διακρίσεις

Cressa Ghitonia Cressa Ghitonia Cressa Ghitonia Cressa Ghitonia Cressa Ghitonia

Ξενοδοχεία

Ξενοδοχεία

Προορισμοί

Προορισμοί

Φωτογραφίες

Φωτογραφίες

Aria Art Buzz

Aria Concept Store

Τιμές & Κρατήσεις

Κρατήσεις

Rent a Car

Rent a Car

Special Offers

Special Offers

Επικοινωνία

Επικοινωνία