Καλώς ήρθατε στις Acropolis Suites Troulanda στο Σύνταγμα

Καλώς ορίσατε στις Acropolis Suites Troulanda στην καρδιά της Αθήνας.

Οι Acropolis Suites Troulanda βρίσκονται στην οδό Ερμού, μόλις λίγα βήματα από την πλατεία Συντάγματος. Πρόκειται για δύο ανεξάρτητες πλήρως ανακαινισμένες γειτονικές σουίτες, στον 9ο και ανώτερο όροφο του κτηρίου, που μπορούν να φιλοξενήσουν έως δύο άτομα η κάθε μία, ενώ μπροούν να ενοικιαστούν και συνδυαστικά με κοινή είσοδο.  Οι Acropolis Suites Troulanda αποτελούν ιδανική επιλογή για ζευγάρια ή μεγαλύτερες παρέες και οικογένειες και προσφέρουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις και, φυσικά, μοναδική θέα στην Ακρόπολη.

 

Οδός Ερμού

Η οδός Ερμού είναι από τους πιο εμπορικούς δρόμους της Αθήνας και εκτείνεται σε μήκος 1.5 χλμ., με ένα μεγάλο μέρος της να είναι πεζοδρομημένο σήμερα. Αντλεί την ονομασία του από τον Ερμή, αγγελιαφόρο των Θεών και προστάτη του εμπορίου.  Πρόκειται για μια από τις πρώτες οδικές αρτηρίες που σχεδιάστηκαν στη σύγχρονη Αθήνα και για έναν από τους κύριους οδικούς άξονες της πρωτεύουσας.

 

Πλατεία Συντάγματος

Η πλατεία Συντάγματος είναι η κεντρική πλατεία της Αθήνας και αποτελεί σημείο αναφοράς της πόλης με σημαντικά κτίρια, όπως το κτίριο της Βουλής. Βρίσκεται πολύ κοντά στα περισσότερα αξιοθέατα του ιστορικού κέντρου, σε απόσταση αναπνοής από τις συνοικίες Πλάκα, Μοναστηράκι, Κολωνάκι και Ψυρρή. Οι αρχαιολογικοί χώροι της Ακρόπολης, της Αρχαίας Αγοράς, της Βιβλιοθήκης του Αδριανού είναι επίσης πολύ κοντά. Στο νότιο τμήμα της πλατείας ξεκινά η οδός  Ερμού που αποτελεί τον πιο εμπορικό δρόμο της πρωτεύουσας.

Alberghi

Alberghi

Destinazioni

Destinazioni

Fotografie

Fotografie

Aria Concept Store

Aria Concept Store

Prezzi & Prenotazioni

House of P&J L.Fermor

Press

Press

Special Offers

Special Offers

Prezzi & Prenotazioni

Prenotazioni