ΜΑΝΗ

Villa Nupadi

Η Βίλα NUPADI, είναι χτισμένη στην πλαγιά του λόφου δίπλα από το φαράγγι της Νούπαντης  σε υψόμετρο 120μ. και μόλις 4 χλμ. από τη γραφική Καρδαμύλη της Δυτικής Μάνης.

Το όνομα «Νούπαντη» εμπνευσμένο από το λεξιλόγιο των  ντόπιων  σημαίνει συναπαντήματα, ή αλλιώς συναντήσεις και εκφράζει  απόλυτα τη φιλοσοφία  του  καταλύματος που υπόσχεται  να προσφέρει μοναδικές στιγμές και συναισθήματα στους επισκέπτες του.

Την απαράμιλλη, πανοραμική θέα της Mεσσηνιακής θάλασσας σε συνδυασμό με το φυσικό περιβάλλον της πλαγιάς γεμάτη από θαμνώδη βλάστηση, παλιά ελαιοχώραφα και προστατευτικές ξερολιθιές, συμπληρώνει η επιβλητική παρουσία του Ταϋγέτου που διακρίνεται στο πίσω μέρος.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το Guidebook

 

 

 

 

LUXURY

LUXURY

ROMANTIC ESCAPE

ROMANTIC ESCAPE

Καρδαμύλη, Μάνη

Καρδαμύλη, Μάνη

THINGS TO SEE

Απολαμβάνοντας τις διακοπές σας στην Καρδαμύλη, έχετε την ευκαιρία να επισκεφτείτε αυτόν τον μοναδικό τόπο , με την πλούσια ιστορία και ξεχωριστή φύση.

Μάνη, Καρδαμύλη

Μάνη, Καρδαμύλη

THINGS TO DO

Aria  Flight Services

Aria Flight Services

FLY ME WITH ARIA

Απολαύστε τις διακοπές σας και ταξιδέψτε στον επόμενο Aria προορισμό σας, με την άνεση και την ασφάλεια του ιδιωτικού αεροπλάνου, εκμεταλλευόμενοι τις μοναδικές υπηρεσίες Fly me to Aria!

ΕΟΤ / ΜΗ.Τ.Ε:

EXPERIENCESin ΜΑΝΗ
OFFERS
BACK TO TOP