ΣΕΡΙΦΟΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Σε μικρή απόσταση από τον Πειραιά, η Σέριφος, το νησί του Περσέα και των Κυκλώπων, αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για ονειρικές αποδράσεις. Βρίσκεται δυτικά της Σίφνου, νότια της Κύθνου και βόρεια της Μήλου και της Κιμώλου. Έχει έκταση 75 τ. Χλμ., πρωτεύουσα τη Χώρα, χτισμένη επιβλητικά πάνω από το λιμάνι και οι απάνεμες παραλίες της εκτείνονται σε συνολικό μήκος 10 χλμ.

Η Σέριφος είναι νησί με πλούσια ιστορία που ξεκινά από την πρώτη Kυκλαδική περίοδο (3η χιλιετία π.Χ.). Το νησί γνώρισε μεγάλη οικονομική άνθιση τον 6ο αιώνα π. Χ. λόγω των πλούσιων μεταλλευμάτων του. Κατακτήθηκε από Ρωμαίους και πολύ αργότερα από Οθωμανούς για να περάσει στο νεοσύστατο Ελληνικό κράτος το 1830.

Το νησί παρέχει στον επισκέπτη όλες τις σύγχρονες υπηρεσίες και ανέσεις, όπως τράπεζα, ελικοδρόμιο, μαρίνα για σκάφη αναψυχής και εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων. Παρά την ηρεμία που αποπνέει, η Σέριφος προσφέρεται για έντονη νυχτερινή ζωή ενώ στα πολυάριθμα ταβερνάκια μπορεί κανείς να απολαύσει μοναδικές εμπειρίες παραδοσιακών γεύσεων.

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΕΡΙΦΟΣ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΣΕΡΙΦΟΣ

Aria Villas Serifos

The Sound of Silence

ΣΕΡΙΦΟΣ

Aria Residence Serifos

The Sound of Silence
SPECIAL OFFERS
BACK TO TOP