Τοποθεσία του Kipi Suites ΖΑΓΟΡΙ

 

   

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην καρδιά του Κεντρικού Ζαγορίου, στο παραδοσιακό χωριό Κήποι που υπήρξε ένα από τα πιο σημαντικά χωριά της περιοχής.

Το χωριό Κήποι, χτισμένο σε υψόμετρο 800 μέτρων, ήταν τα τελευταία χρόνια η πρωτεύουσα και το επίκεντρο του Ζαγορίου. Σήμερα εξακολουθεί να φιλοξενεί την Αστυνομία και το Υποθηκοφυλακείο του Ζαγορίου. Επιπλέον, στους Κήπους βρίσκεται το μουσείο «Αγάπιος Τόλης» των λαογραφικών τεχνών. Αποτελεί σημείο συνάντησης των βουνών Μιτσικέλι και Τύμφη, ενώ στο κέντρο του χωριού δημιουργείται ένα ανάγλυφο που διαμορφώνει τη λεκάνη για πολλούς ποταμούς. Αυτοί οι ποταμοί, οι οποίοι συγκλίνουν βορειότερα στον ποταμό Βοϊδομάτη, σχηματίζουν ένα λαβύρινθο από μικρά και μεγάλα φαράγγια μοναδικής ομορφιάς.

Οι εποχές ντύνουν το τοπίο με εκπληκτικά χρώματα: ζεστό κόκκινο και φωτεινό κίτρινο το φθινόπωρο, λευκό κατά τη διάρκεια του χειμώνα και όλες οι αποχρώσεις του πράσινου την άνοιξη και το καλοκαίρι. Κάθε εποχή είναι θαυμάσια και σας καλεί να επισκεφθείτε το χωριό και να εξερευνήσετε τα πέτρινα σοκάκια, γεφύρια και ποτάμια.

Το Ζαγόρι είναι εύκολα προσβάσιμο με το αυτοκίνητο.

Δείτε μέσα από τους παρακάτω διαδραστικούς χάρτες την ακριβή διαδρομή που πρέπει να ακολoυθήσετε για να φτάσετε στο ξενοδοχείο μας, από έξι διαφορετικά σημεία.

Από Αθήνα

Kipi Suites, Zagori

Από αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης

Kipi Suites, Zagori

 

Από αεροδρόμιο Ακτίου

Kipi Suites, Zagori

 

Από λιμάνι Ηγουμεντίσας

Kipi Suites, Zagori

 

Από αεροδρόμιο Ιωαννίνων

Kipi Suites, Zagori

 

Από Ιωάννινα

Kipi Suites, Zagori
OFFERS
BACK TO TOP