ΜΑΝΗ

Diapori Suites Hotel

Το Diapori Suites Hotel είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο 4 αστέρων που προσφέρει φιλοξενία όλες τις εποχές του χρόνου και βρίσκεται λίγο έξω από την Καρδαμύλη, στη Δυτική Μάνη, στον νομό Μεσσηνίας.

Το όνομα του ξενοδοχείου προέρχεται από την τοποθεσία του. Οι ντόπιοι ονομάζουν “Διαπόρι"  (εκ του «δια» + «πόρος») το στενό κανάλι που χωρίζει τη μικρή χερσόνησο όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο από τη νησίδα Μερόπη, ένα από τα ορόσημα της Καρδαμύλης.

Φωλιασμένο επάνω από το ειδυλλιακό λιμανάκι της Καρδαμύλης, μέσα σε ένα καταπληκτικό φυσικό περιβάλλον και θέα προς το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας και τα ανεπανάληπτα ηλιοβασιλέματα της περιοχής, το ξενοδοχείο αποπνέει θαλπωρή και μια απίστευτη αίσθηση ηρεμίας και χαλάρωσης!

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το Guidebook

 

Diapori Suites Hotel

Diapori Suites Hotel

DINING & BARS

Το ευρύχωρο, ενιαίο και φωτεινό καθιστικό του Diapori Suites Hotel, διαθέτει ένα φιλόξενο μπαρ με τζάκι, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ένα δροσιστικό cocktail, καθώς και να δειπνήσουν στον υπέροχο χώρο εστιατορίου

Καρδαμύλη, Μάνη

Καρδαμύλη, Μάνη

THINGS TO SEE

Απολαμβάνοντας τις διακοπές σας στην Καρδαμύλη, έχετε την ευκαιρία να επισκεφτείτε αυτόν τον μοναδικό τόπο , με την πλούσια ιστορία και ξεχωριστή φύση.

Μάνη, Καρδαμύλη

Μάνη, Καρδαμύλη

THINGS TO DO

Aria  Flight Services

Aria Flight Services

FLY ME WITH ARIA

Απολαύστε τις διακοπές σας και ταξιδέψτε στον επόμενο Aria προορισμό σας, με την άνεση και την ασφάλεια του ιδιωτικού αεροπλάνου, εκμεταλλευόμενοι τις μοναδικές υπηρεσίες Fly me to Aria!

ΕΟΤ / ΜΗ.Τ.Ε:

EXPERIENCESin ΜΑΝΗ
OFFERS
BACK TO TOP