ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Diapori Suites Hotel

Το Diapori Suites Hotel είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο 4 αστέρων που προσφέρει φιλοξενία όλες τις εποχές του χρόνου και βρίσκεται λίγο έξω από την Καρδαμύλη, στη Δυτική Μάνη, στον νομό Μεσσηνίας.

Το όνομα του ξενοδοχείου προέρχεται από την τοποθεσία του. Οι ντόπιοι ονομάζουν “Διαπόρι"  (εκ του «δια» + «πόρος») το στενό κανάλι που χωρίζει τη μικρή χερσόνησο όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο από τη νησίδα Μερόπη, ένα από τα ορόσημα της Καρδαμύλης.

Φωλιασμένο επάνω από το ειδυλλιακό λιμανάκι της Καρδαμύλης, μέσα σε ένα καταπληκτικό φυσικό περιβάλλον και θέα προς το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας και τα ανεπανάληπτα ηλιοβασιλέματα της περιοχής, το ξενοδοχείο αποπνέει θαλπωρή και μια απίστευτη αίσθηση ηρεμίας και χαλάρωσης!

Diapori Suites Hotel

Diapori Suites Hotel

DINING & BARS

Το ευρύχωρο, ενιαίο και φωτεινό καθιστικό του Diapori Suites Hotel, διαθέτει ένα φιλόξενο μπαρ με τζάκι, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ένα δροσιστικό cocktail, καθώς και να δειπνήσουν στον υπέροχο χώρο εστιατορίου

Καρδαμύλη, Μάνη

Καρδαμύλη, Μάνη

THINGS TO SEE

Απολαμβάνοντας τις διακοπές σας στην Καρδαμύλη, έχετε την ευκαιρία να επισκεφτείτε την Οικία Leigh Fermor που είναι ανοιχτή στο κοινό, με ξεναγήσεις και οργανωμένες επισκέψεις.

ΕΟΤ / ΜΗ.Τ.Ε:

EXPERIENCESin ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
EXCLUSIVE OFFERS
BACK TO TOP