Τοποθεσία του Deion Residence ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

 

Deion new map

 

Πώς θα φτάσετε στην Pina Caldera Residence 

To Deion Residence απέχει μόλις 3 λεπτά με τα πόδια από τον κεντρικό χώρο στάθμευσης στο Ημεροβίγλι.

Το αεροδρόμιο και το νέο λιμάνι της Σαντορίνης (Αθήνιος) είναι περίπου στα 8 χιλιόμετρα μακριά από το χωριό και ανάλογα με την κυκλοφορία,  η διαδρομή μπορεί να διαρκέσει περίπου 20 λεπτά για να φτάσετε στο χωριό.

Το πιο βολικό σημείο αποβίβασης για το Deion Residence είναι η στάθμευση του Yacht Club (ένα γήπεδο μπάσκετ είναι επίσης διαθέσιμο στο χώρο του ξενοδοχείου), το οποίο είναι το πρώτο που θα βρείτε όταν μπαίνετε στο Ημεροβίγλι. Από το λιμάνι και το αεροδρόμιο, είναι επίσης δυνατή η ενοικίαση αυτοκινήτων στο νησί. Υπάρχουν επίσης τρεις χώροι στάθμευσης πάρκινγκ  στο χωριό καθώς και δύο ιδιωτικοί χώροι στάθμευσης.

Η απόσταση από το Deion Residence κυμαίνεται από τρία έως δέκα λεπτά με τα πόδια, ανάλογα με τον επιλεγμένο χώρο στάθμευσης.

 

Ακτοπλοϊκώς

Το ταχύπλοο από τον Πειραιά (Highspeed) ξεκινά τα δρομολόγιά του από τα μέσα Μαΐου μέχρι τον Οκτώβριο και ο διάπλους κρατά πέντε ώρες ενώ το ταξίδι με το συμβατικό καράβι από τον Πειραιά είναι 10 ώρες.

Η Σαντορίνη συνδέεται με συχνά δρομολόγια με τα γειτονικά νησιά όπως η Μύκονος, η Ίος, η Αμοργός και η Φολέγανδρος αλλά και με μακρινά όπως η Κρήτη και η Ρόδος.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα ακτοπλοϊκα δρομολόγια, παρακαλούμε κάντε κλικ εδώ.

 

Αεροπορικώς

Η Aegean Airlines και η Ryanair πετούν στη Σαντορίνη από την Αθήνα καθημερινά, τουλάχιστον μια φορά την ημέρα κατά τη διάρκεια των χειμερινών μηνών ενώ στην υψηλή περίοδο, η συχνότητα μπορεί να φτάσει τα 10 δρομολόγια τη μέρα.

Το διεθνές αεροδρόμιο της Σαντορίνης έχει επίσης απευθείας αφίξεις από άλλες Ευρωπαϊκές πόλεις.

SPECIAL OFFERS
BACK TO TOP