Τοποθεσία του Alikaki Kimolos ΚΙΜΩΛΟΣ

Πώς θα φτάσετε στο Alikaki 

Alikaki Kimolos

To Alikaki βρίσκεται σε απόσταση 3 χλμ. από τη Ψάθη, το λιμάνι της Κιμώλου.

Μετά την αποβίβασή σας από το καράβι, ακολουθήστε τα αυτοκίνητα που κινούνται προς την έξοδο του λιμανιού παίρνοντας τον ελαφρώς ανηφορικό δρόμο προς το κυρίως (και μοναδικό) Χωριό του νησιού. Μετά από 100 μέτρα, στη διχάλα που δημιουργείται, στρίβετε αριστερά. Στo σημείο αυτό του δρόμου υπάρχει πινακίδα η οποία δείχνει την κατεύθυνση προς όλα τα καταλύματα Aria της Κιμώλου. Ακολουθήστε την κατεύθυνση που οδηγεί προς Alikaki.

Συνεχίζετε στον ανηφορικό και ελαφρώς ελικοειδή δρόμο μέχρι το σταυροδρόμι όπου θα στρίψετε αριστερά ακολουθώντας την πινακίδα προς Alikaki και 10 μέτρα αργότερα στρίβετε δεξιά. Από εκείνο το σημείο και μετά συνεχίζετε ευθεία μέχρι να συναντήσετε τη σήμανση Alikaki, η οποία σας κατευθύνει προς τα δεξιά σε μια απότομη ανηφόρα.

Χρήσιμες Πληροφορίες για το Χωριό

Στο Χωριό θα βρείτε αγροτικό ιατρείο, ταχυδρομείο, φαρμακείο, φούρνους, καφενεία, ταβέρνες, εστιατόρια, παντοπωλεία, μίνι μάρκετ, μπαρ και καταστήματα με είδη δώρων.

Πρατήριο βενζίνης θα βρείτε στον Άγιο Νικόλαο.

 

Αποστάσεις: 

 
Windmill Kimolos hotel: 3,2 km
Bonatsa Beach House: 1.7 km
Chorio (village - parking area): 2,6 km
Milaki Kimolos: 3,0 km
Aliki beach: 170 m
Thalassa Beach House: 5.4 km
Kimolos port (Psathi): 3,0 km
Bonatsa beach: 1,7 km

 

Κιμωλος Μηλος

Απευθείας

Με συμβατικά και ταχύπλοα πλοία από το λιμάνι του Πειραιά. Ο χρόνος ταξιδιού κυμαίνεται από 4,5 έως 7,5 ώρες. Για περισσότερες πληροφορίες για τα ακτοπλοϊκα δρομολόγια, παρακαλούμε κάντε κλικ εδώ.

Μέσω Μήλου

Καθημερινά αεροπορικά δρομολόγια συνδέουν την Αθήνα με τη Μήλο. Η πτήση διαρκεί περίπου 40 λεπτά.

Στη συνέχεια μπορούμε να οργανώσουμε τη μεταφορά σας προς το λιμάνι Πολλώνια στη Μήλο με ταξί για να μεταβείτε είτε με το τοπικό ferry boat είτε με το ταχύπλοο ταξί (Δελφίνι, τηλ. 6972 272 111) στην Ψάθη, το λιμάνι της Κιμώλου. Ο χρόνος ταξιδιού κυμαίνεται από 10 έως 25 λεπτά, ανάλογα με το σκάφος.

 OFFERS
BACK TO TOP