Μήλος

Things to Do

Kayak

Με το θαλάσσιο kayak μπορεί κανείς να εξερευνήσει τη μοναδική ηφαιστειογενή ακτογραμμή της Μήλου με ένα διαφορετικό τρόπο. Κωπηλατώντας μέσα σε κρυστάλλινα νερά, σε θαλάσσιες σπηλιές, σήραγγες και αψίδες έχει κανείς τη δυνατότητα να κολυμπήσει σε έρημες παραλίες και να εξερευνήσει τα μικρά γειτονικά νησιά της Μήλου. Μπορεί κανείς να επιλέξει μια ημερήσια εκδρομή ή ένα πακέτο πολλαπλών ημερήσιων εκδρομών. Για τους πιο περιπετειώδεις υπάρχει η δυνατότητα πολυήμερη εκδρομής με υπαίθρια διαμονή για τον γύρω του νησιού ή ακόμη και επίσκεψη σε γειτονικά νησιά. Υπάρχουν διάφορες διαδρομές διαθέσιμες, ανάλογα με τον καιρό και κυρίως την κατεύθυνση του αέρα.

Scuba Diving

Το νησί διαθέτει μία σπάνια, άγρια ομορφιά, ακόμη και στο βυθό του. Υποβρύχιες σπηλιές, βουλιαγμένα πλοία και αεροπλάνα του Β’ Παγκόσμιου Πόλεμου, υπολείμματα ναυαγίων που χρονολογούνται αιώνες πριν, πειρατικά κανόνια «ανοιχτά» από τα λημέρια τους, αρχαίες βυθισμένες πόλεις, ξέρες που τελειώνουν σε κρεμαστά νερά, θερμές πηγές με τις ξεχωριστές υποθαλάσσιες μικροκοινωνίες που δημιουργούν είναι μερικά από τα υποθαλάσσια μαγευτικά τοπία του νησιού, άξια προς εξερεύνηση. Ακόμη και εάν δεν είσαστε πεπειραμένος δύτης, δεν πρέπει να χάσετε την ευκαιρία να έχετε την πρώτη εμπειρία κατάδυσης σε κάποιο σημείο μέσα στο τρίγωνο που σχηματίζουν η Μήλος, η Κίμωλος και η Πολύαιγος.

Hospitality Stories by Aria Hotels

Αν θέλετε να κάνετε το ταξίδι σας να ζωντανέψει πραγματικά ανακαλύπτοντας όλα τα αξιοθέατα της Μήλου -ή οποιουδήποτε άλλου προορισμού ακολουθεί στο δρομολόγιό σας- με μια τοπική ματιά, ενώ ταυτόχρονα εξερευνάτε τα κρυμμένα διαμάντια των Κυκλάδων, απλώς κάντε κλικ εδώ!

 

OFFERS
BACK TO TOP