ΗΛΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΗ ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ!
Mast Residences

Φωλιασμένο στις ήσυχες ακτές του Ιονίου, με εκπληκτική θέα στο νησί της Πρώτης, το Mast Residences σας προσκαλεί σε μια αξέχαστη απόδραση. Αυτό το νεόκτιστο συγκρότημα διαθέτει μινιμαλιστική αρχιτεκτονική και ευρύχωρα καταλύματα, προσφέροντας το τέλειο καταφύγιο από την καθημερινότητα. Βυθιστείτε στη χαλάρωση καθώς παρακολουθείτε το ειδυλλιακό ηλιοβασίλεμα και απολαύστε απόλυτη ιδιωτικότητα για μια αξέχαστη διαμονή στο πολυτελές καταφύγιό μας.

 

Χωρισμένο σε δύο ξεχωριστά κτίρια, το Proti και το Sunset σχηματίζουν γωνία μεταξύ τους. Στο ισόγειο, τέσσερα διαμερίσματα διαθέτουν ιδιωτική πισίνα και μια ευρύχωρη βεράντα. Όσο για τις δύο μονάδες στο ανώτερο επίπεδο, προσφέρουν πανοραμική θέα στο ηλιοβασίλεμα από τις βεράντες και τα τζακούζι τους, εξασφαλίζοντας μια αξέχαστη εμπειρία. Κοιμίζοντας έως δύο άτομα, κάθε διαμέρισμα διαθέτει ανοιχτή διαρρύθμιση που συνδέει άψογα το καθιστικό με το υπνοδωμάτιο. Οι πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες εξασφαλίζουν ότι η χαλάρωση δεν διακόπτεται ποτέ, ενώ η απρόσκοπτη θέα αφθονεί παντού, επιτρέποντάς σας να βυθιστείτε στην ατμόσφαιρα του ηλιοβασιλέματος σε κάθε γωνιά.

 

Η διαμονή σας στο Mast Residences

 

 

 

Proti Residences:

Το Proti Residences προσφέρει διαμερίσματα P1 και P2 στο ισόγειο, το καθένα με επιφάνεια 40 m2, ιδιωτικό μπάνιο με ντους και ιδιωτική πισίνα. Το διαμέρισμα P3 προσφέρει ευρύχωρο χώρο 40 m2, βεράντα και μπάνιο με ντους. Το διαμέρισμα P3, που μπορεί να φιλοξενήσει έως δύο άτομα, προσφέρει άφθονο χώρο για μια άνετη διαμονή, ενώ τα διαμερίσματα P1 και P2 προσφέρουν ένα άνετο καταφύγιο για δύο ενήλικες και ένα παιδί έως 12 ετών στον καναπέ, ενώ εξασφαλίζουν την ικανοποίηση των αναγκών σας για χαλάρωση με τις πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες και τους ανοιχτούς, διαφανείς χώρους καθιστικού.

 

 

 

 

Κατοικία Sunset:

Το Residence Sunset διαθέτει ισόγεια διαμερίσματα S1 και S2, το καθένα με 40 m2 καθιστικό, μπάνιο με ντους και ιδιωτική πισίνα, ενώ το διαμέρισμα S3 προσφέρει γενναιόδωρα 40 m2 με βεράντα και μπάνιο με ντους. Το διαμέρισμα S3, που μπορεί να φιλοξενήσει έως δύο άτομα, προσφέρει άφθονο χώρο για μια άνετη διαμονή, ενώ τα διαμερίσματα S1 και S2 αποτελούν ένα άνετο καταφύγιο για δύο ενήλικες και ένα παιδί έως 12 ετών. Με πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες και ανοιχτούς χώρους καθιστικού, κάθε λεπτομέρεια είναι σχεδιασμένη για να ενισχύει τη χαλαρωτική σας εμπειρία, εξασφαλίζοντας απρόσκοπτη θέα και μια αξέχαστη διαμονή στο Sunset Residence.

 

 

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στον οδηγό.

READ MORE
BOOK NOW