ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Pina Caldera Residence

Κτισμένη στο πιο επιβλητικό σημείο της Οίας, η καινούργια πολυτελής κατοικία Pina Caldera σας υποδέχεται σε ένα περιβάλλον απαράμιλλης αισθητικής και φινέτσας. Το κυκλαδίτικο λευκό, το βαθύ γαλάζιο της θάλασσας, το πράσινο του πεύκου - μοναδικό στο ηφαιστειακό τοπίο της Σαντορίνης- που δεσπόζει στην άνετη βεράντα με την εξωτερική πισίνα, έρχονται να συνθέσουν ένα απόλυτα ισορροπημένο κάδρο ηρεμίας και γαλήνης. 

Η εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα της Pina Caldera και οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες των Aria Hotels συνιστούν τον ιδιωτικό σας παράδεισο, ιδανικό για χαλάρωση και ατέλειωτο ρομαντισμό.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το Guidebook 

FAMILY TRAVEL

FAMILY TRAVEL

ROMANTIC ESCAPE

ROMANTIC ESCAPE

CULTURAL LANDMARK

CULTURAL LANDMARK

BEACH DESTINATION

BEACH DESTINATION

Σαντορίνη

Σαντορίνη

THINGS TO SEE

Απo τη μοναδική Κόκκινη και τη Βλυχάδα, που θυμίζει σεληνιακό τοπίο, μέχρι τον οικογενειακό Μονόλιθο και τον κοσμοπολίτικο Περίβολο, η Σαντορiνη έχει να προτείνει μια σειρά απo μοναδικές οργανωμένες παραλiες!

Σαντορίνη

Σαντορίνη

THINGS TO DO

Ένας υπέροχος τρόπος να απολαύσετε το μαγευτικό τοπίο της Σαντορίνης, του ηφαιστείου και της Θηρασίας είναι ενοικιάζοντας ένα πολυτελές ταχύπλοο ή catamaran η επιλέγοντας μια εκδρομή όπου θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε και άλλους επισκέπτες!

Aria  Flight Services

Aria Flight Services

FLY ME WITH ARIA

Απολαύστε τις διακοπές σας και ταξιδέψτε στον επόμενο Aria προορισμό σας, με την άνεση και την ασφάλεια του ιδιωτικού αεροπλάνου, εκμεταλλευόμενοι τις μοναδικές υπηρεσίες Fly me to Aria!

ΕΟΤ / ΜΗ.Τ.Ε:1167Κ91001196601

EXPERIENCESin ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
OFFERS
BACK TO TOP