ΜΑΝΗ

Petreas Tower

Καλώς ορίσατε στον Πύργο του Πετρέα, που βρίσκεται στην παλιά πόλη της Καρδαμύλης στην Μεσσηνιακή Μανή.

Όπως όλοι οι πύργοι της Μάνης έτσι και ο Πύργος του Πετρέα αποτελεί έναν μοναδικό συνδυασμό ιστορικής κληρονομιάς και παραδοσιακής αρχιτεκτονικής. Ταυτόχρονα, μέσα στην αγριάδα και την μοναξιά του τοπίου της Μάνης, ο Πύργος του Πετρέα μοιάζει σαν να ανήκει ολοκληρωτικά σε αυτό το τοπίο όσο και οι βράχοι και οι πτυχώσεις των βουνών ολόγυρα.

Με το λιτό και αυστηρό του ύφος, κατασκευασμένο εξ’ ολοκλήρου από το άφθονο υλικό του τόπου, την πέτρα, είναι σε απόλυτη αρμονία με το τοπίο της Μάνης. Στον Πύργο έχουν διατηρηθεί  ακόμα και σήμερα οι παραδοσιακές βαλλίστρες ή πολεμίστρες στα υπερυψωμένα τμήματά του που είχαν ως σκοπό την αντιμετώπιση των εκάστοτε εισβολέων.

 Εξωτερικά περιβάλλεται από μια πέτρινη αυλή με θέα τα ελαιόδεντρα της περιοχής ενώ εσωτερικά αποτελείται από τρεις ορόφους , το ανώι, το κατώι και τον υπόγειο χώρο. Πλήρως αναπαλαιωμένο αλλά διατηρώντας την παραδοσιακή του αισθητική, ο Πύργος προσφέρει στους πελάτες του την μοναδική εμπειρία της αυθεντικής μανιάτικης φιλοξενίας.

Οι τρεις ευρύχωρες κρεβατοκάμαρες του σπιτιού μπορούν να φιλοξενήσουν έως και έξι άτομα ενώ παράλληλα το σαλόνι, η κουζίνα και το γραφείο του σπιτιού προσφέρουν μια αίσθηση ζεστασιάς και άνεσης.

 For more information you can see the Guidebook

CULTURAL LANDMARK

CULTURAL LANDMARK

ROMANTIC ESCAPE

ROMANTIC ESCAPE

FAMILY TRAVEL

FAMILY TRAVEL

BEACH DESTINATION

BEACH DESTINATION

Μάνη, Καρδαμύλη

Μάνη, Καρδαμύλη

THINGS TO DO

Καρδαμύλη, Μάνη

Καρδαμύλη, Μάνη

THINGS TO SEE

Απολαμβάνοντας τις διακοπές σας στην Καρδαμύλη, έχετε την ευκαιρία να επισκεφτείτε αυτόν τον μοναδικό τόπο , με την πλούσια ιστορία και ξεχωριστή φύση.

ΕΟΤ / ΜΗ.Τ.Ε:1239673

EXPERIENCESin ΜΑΝΗ
OFFERS
BACK TO TOP