ΜΑΝΗ

Liodentra

Ο ξενώνας «Λιόδεντρα» είναι ένα παραθαλάσσιο κατάλυμα, στην περιοχή της γραφικής Μάνης .Το συγκρότημα αποτελείται από δύο διώροφες και μία ισόγεια κατοικία, αρμονικά ενταγμένες στο φυσικό περιβάλλον του ελαιώνα της Καρδαμύλης, με ιδανικό προσανατολισμό, προσφέροντας εικόνες από το μεσσηνιακό τοπίο  και άμεση πρόσβαση στην καταγάλανη θάλασσα της Μεσογείου.

 Ο σεβασμός στο περιβάλλον και ή διατήρηση την παραδοσιακής αρχιτεκτονικής του τόπου είναι τα κύρια χαρακτηριστικά  του Ξενώνα «Λιόδεντρα». Πέτρα, ξύλο και  μέταλλο χρησιμοποιήθηκαν σε παραδοσιακές τεχνοτροπίες από ντόπιους μάστορες, δημιουργώντας ένα κατάλυμα αυθεντικού χαρακτήρα.

Ο ξύλινος σκελετός των κεραμοσκεπών με τα  βυζαντινά κεραμίδια, η  μανιάτικη πέτρα, λαξευμένη από διαλεγμένους όγκους μία-μία τοποθετήθηκε με την  αρμονία που χαρακτηρίζει έναν παραδοσιακό πετρόκτιστο ξενώνα. Τα φυσικά υλικά, τα χρώματα και οι χαρακτηριστικές ευωδίες του τόπου, σε παραπέμπουν σε άλλες εποχές που τονίζουν την  αυθεντική ελληνική φιλοξενία.

Οι δύο διώροφές  κατοικίες είναι επιπλωμένες με αντίκες που έχουν συλλεχθεί ανά τα χρόνια από όλο τον κόσμο. Το  αυθεντικό  σεντούκι του 19ου αιώνα, η  βιβλιοθήκη από της Άλπεις, το λαβομάνο  και απλίκες από την Αγγλία, μαζί με τα περσικά χαλιά και τις γαλλικές γκραβούρες, όλα συντελούν στην διακόσμηση και την δημιουργία της μοναδικής ατμόσφαιρας του ξενώνα Λιόδεντρα.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το Guidebook

 

FAMILY TRAVEL

FAMILY TRAVEL

BEACH DESTINATION

BEACH DESTINATION

WEDDINGS & EVENTS

WEDDINGS & EVENTS

PET FRIENDLY

PET FRIENDLY

Καρδαμύλη, Μάνη

Καρδαμύλη, Μάνη

THINGS TO SEE

Απολαμβάνοντας τις διακοπές σας στην Καρδαμύλη, έχετε την ευκαιρία να επισκεφτείτε αυτόν τον μοναδικό τόπο , με την πλούσια ιστορία και ξεχωριστή φύση.

Μάνη, Καρδαμύλη

Μάνη, Καρδαμύλη

THINGS TO DO

Liodentra

Liodentra

WEDDINGS & EVENTS

Στιγμές αξέχαστες, γιορτινές, συγκινητικές..., όπως ο γάμος σας, το ξεκίνημα ενός νέου κύκλου στη ζωή σας, ή απλά μια ζεστή γιορτή με τους φίλους σας, τα «Λιόδεντρα» είναι μια μεγάλη αγκαλιά που θα τα φιλοξενήσει.

ΕΟΤ / ΜΗ.Τ.Ε:1249K91000248500

EXPERIENCESin ΜΑΝΗ
OFFERS
BACK TO TOP