ΖΑΓΟΡΙ

Kipi Suites

Το Kipi Suites βρίσκεται στην καρδιά του Κεντρικού Ζαγορίου, στο παραδοσιακό χωριό Κήποι που υπήρξε ένα από τα πιο σημαντικά χωριά της περιοχής. Κρυμμένο στις οξιές και τα βράχια με τους χαρακτηριστικούς σχηματισμούς, το χωριό Κήποι περιβάλλεται από ποτάμια, ενώ οι πηγές αναβλύζουν από παντού.

Σε προνομιακή τοποθεσία με θέα τον παραδοσιακό οικισμό των Κήπων στο κεντρικό Ζαγόρι, το Kipi Suites προσφέρει στους επισκέπτες του μια αυθεντική εμπειρία φιλοξενίας με απόλυτο σεβασμό στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική των Ζαγοροχωρίων.

Επιλέξτε ανάμεσα στις οκτώ άνετες σουίτες μας και αφήστε μας να σας περιποιηθούμε με τις προσεκτικά σχεδιασμένες υπηρεσίες μας. Ξεκινήστε τη μέρα σας με ένα πλούσιο και υγιεινό πρωινό από φρέσκα τοπικά προϊόντα και εξερευνήσετε τον Εθνικό Δρυμό Βίκου-Αώου με μοναδικά φυσικά και τεχνητά θαύματα.

Περπατήστε τα παλιά μονοπάτια, διασχίστε ποτάμια πάνω από πέτρινα γεφύρια, χαθείτε στα σοκάκια των γραφικών παραδοσιακών χωριών του Ζαγορίου ή απλώς χαλαρώστε με τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας. Απολαύστε ένα ποτό στους άνετους καναπέδες του Kipi Lounge και αφήστε την ατμοσφαιρική μουσική να σας ταξιδέψει.

Το ξενοδοχείο Kipi Suites και τα Aria Hotels, με στόχο τη δημιουργία βιωσιμότερων τουριστικών προϊόντων διαθέτει ενεργό σταθμό φόρτισης ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων, διαθέσιμο για κρατήσεις στο evloader.com. για περισσότερες πληροφορίες δείτε το video:

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το Guidebook

 

PET FRIENDLY

PET FRIENDLY

FAMILY TRAVEL

FAMILY TRAVEL

WEDDINGS & EVENTS

WEDDINGS & EVENTS

Kipi Suites

Kipi Suites

DINING & BARS

Κλείστε την ημέρα σας στο lounge-bar του πάνω ορόφου με ένα aperitif μπροστά από το τζάκι!

Ζαγόρι

Ζαγόρι

THINGS TO SEE

Το Ζαγόρι είναι μια ορεινή περιοχή στην καρδιά της Ηπείρου, από τις πιο γραφικές και παραδοσιακές περιοχές στην Ελλάδα. Το όνομα Ζαγόρι έχει σλαβική προέλευση από τις λέξεις «ζα», που σημαίνει πίσω, και «Γκόρι», που σημαίνει βουνό. Έτσι, Ζαγόρι σημαίνει «η γη πίσω από το βουνό», και ιδίως πίσω από το βουνό Μιτσικέλι των Ιωαννίνων, το οποίο είναι το φυσικό σύνορο του Ζαγορίου προς το νότο.

Ζαγόρι

Ζαγόρι

THINGS TO DO

Rafting στα πράσινα νερά του ποταμού Βοϊδομάτη!

Aria  Flight Services

Aria Flight Services

FLY ME WITH ARIA

Απολαύστε τις διακοπές σας και ταξιδέψτε στον επόμενο Aria προορισμό σας, με την άνεση και την ασφάλεια του ιδιωτικού αεροπλάνου, εκμεταλλευόμενοι τις μοναδικές υπηρεσίες Fly me to Aria!

ΕΟΤ / ΜΗ.Τ.Ε:0622Κ050Α0170301

EXPERIENCESin ΖΑΓΟΡΙ
OFFERS
BACK TO TOP