ΑΘΗΝΑ

Urban Stripes

Το Urban Stripes είναι μια συλλογή 8 σύγχρονων διαμερισμάτων 45 έως 100 μ2 κοντά στην Ακρόπολη, στο Κουκάκι. Το Urban Stripes φέρνει έναν αέρα σύγχρονης, κομψής σχεδίασης στη γειτονιά, με έντονη εστίαση στην αρχιτεκτονική του σύγχρονου μινιμαλισμού. Το όλο έργο απεικονίζεται από το λιτό σχεδιασμό και τη χρήση υλικών υψηλής ποιότητας με ιστορική αξία, όπως μωσαϊκό και μάρμαρο. Όλα αυτά συνδυάζονται για να δημιουργήσουν ένα ήρεμο περιβάλλον διακριτικής πολυτέλειας, με όλες τις απαραίτητες ανέσεις, για μια πραγματικά αξέχαστη διαμονή στην Αθήνα, κατά την διάρκεια του επαγγελματικού σας ταξιδιού ή των διακοπών σας.

Ανακαλύψτε μια ξεχωριστή εμπειρία διαμονής γεμάτη με την αυθεντική ατμόσφαιρα της Αθήνας και όλα τα γοητευτικά της μνημεία δίπλα σας. Απολαύστε μινιμαλιστική πολυτέλεια στην καρδιά της πόλης, όπου η γοητεία της αρχαίας Ελλάδας συναντά την εξοικείωση της σύγχρονη εποχή. Αφεθείτε σε ένα νέο είδος διαμονής όπου θα νιώσετε μέρος του ελληνικού πολιτισμού.

PET FRIENDLY

PET FRIENDLY

FAMILY TRAVEL

FAMILY TRAVEL

ROMANTIC ESCAPE

ROMANTIC ESCAPE

BEACH DESTINATION

BEACH DESTINATION

WEDDINGS & EVENTS

WEDDINGS & EVENTS

CULTURAL LANDMARK

CULTURAL LANDMARK

Urban Stripes

Urban Stripes

WELLNESS

Άφησε τις ανησυχίες σου να χαθούν. Αν χρειάζεστε χαλάρωση, το ειδικευμένο προσωπικό μας υπόσχεται να σας προσφέρει μία ποικιλία μασάζ στο δωμάτιο σας ώστε να νοιώσετε αναζωογονημένοι.

ΕΟΤ / ΜΗ.Τ.Ε:1172K133K1321901

EXPERIENCESin ΑΘΗΝΑ
SPECIAL OFFERS
BACK TO TOP