Τοποθεσία του Thalassa Beach House ΚΙΜΩΛΟΣ

Πώς θα φτάσετε στο Τhalassa Beach House

To Thalassa Beach House στην παραλία του Ζαχαριά βρίσκεται σε απόσταση 2 χλμ. από τη Ψάθη, το λιμάνι της Κιμώλου.

Μετά την αποβίβασή σας από το καράβι, ακολουθήστε τα αυτοκίνητα που κινούνται προς την έξοδο του λιμανιού παίρνοντας τον ελαφρώς ανηφορικό δρόμο προς το κυρίως (και μοναδικό) Χωριό του νησιού. Μετά από 100 μέτρα, στη διχάλα που δημιουργείται, συνεχίζετε ευθεία. Στη σημείο αυτό του δρόμου υπάρχει πινακίδα η οποία δείχνει την κατεύθυνση προς όλα τα καταλύματα Aria της Κιμώλου. Ακολουθήστε την κατεύθυνση που οδηγεί προς το Thalassa Beach House.

Συνεχίζετε ευθεία (περνάτε την πινακίδα του ξενοδοχείου «Τhe Windmill») στην πορεία του δρόμου, παίρνοντας το δεξί κομμάτι της διχάλας που θα συναντήσετε λίγα μέτρα αργότερα.

Μετά από περίπου 20μ. θα συναντήσετε πινακίδα με ένδειξη την κατεύθυνση προς Πράσσα, Αγ. Μηνά κ.λπ και στρίβετε δεξιά.

 

Προχωράτε ευθεία και συναντάτε στο δεξί σας χέρι πινακίδα προς Γούπα. Δεν κατηφορίζετε προς τα εκεί, αλλά ακολουθείτε ευθεία και ελαφρώς ανοδική πορεία.

100 μέτρα πριν φτάσετε στο πρατήριο καυσίμων, στρίβετε δεξιά στην πινακίδα Thalassa Beach House και κατεβαίνετε τον χωματόδρομο.

Στο τσιμεντένιο πλάτωμα που θα συναντήσετε, στρίβετε αριστερά και στο τελείωμα του δρόμου μπορείτε να παρκάρετε.

Σε λιγότερο από 50 μέτρα έχετε φτάσει στο Thalassa Beach House!

Χρήσιμες Πληροφορίες για το Χωριό 

Στο Χωριό θα βρείτε αγροτικό ιατρείο, ταχυδρομείο, φαρμακείο, φούρνους, καφενεία, ταβέρνες, εστιατόρια, παντοπωλεία, μίνι μάρκετ, μπαρ και καταστήματα με είδη δώρων.

Πρατήριο καυσίμων θα βρείτε στον Άγιο Νικόλαο.

  Απευθείας

Με συμβατικά και ταχύπλοα πλοία από το λιμάνι του Πειραιά. Ο χρόνος ταξιδιού κυμαίνεται από 4,5 έως 7,5 ώρες. Για περισσότερες πληροφορίες για τα δρομολόγια, παρακαλούμε κάντε κλικ εδώ.

Μέσω Μήλου

Καθημερινά αεροπορικά δρομολόγια συνδέουν την Αθήνα με τη Μήλο. Η πτήση διαρκεί περίπου 40 λεπτά.

Στη συνέχεια μπορούμε να οργανώσουμε τη μεταφορά σας προς το λιμάνι Πολλώνια στη Μήλο με ταξί για να μεταβείτε είτε με το τοπικό ferry boat είτε με το ταχύπλοο ταξί (Δελφίνι, τηλ. 6972 272 111) στην Ψάθη, το λιμάνι της Κιμώλου.Ο χρόνος ταξιδιού κυμαίνεται από 10 έως 25 λεπτά, ανάλογα με το σκάφος.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα ακτοπλοϊκα δρομολόγια, παρακαλούμε κάντε κλικ εδώ.

OFFERS
BACK TO TOP