ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Η Σαντορίνη βρίσκεται στο νοτιότερο άκρο των Κυκλάδων μεταξύ της Ίου και της Ανάφης.

Φημίζεται παγκοσμίως για την εκπληκτική καλντέρα, δημιούργημα της πολύ ισχυρής ηφαιστειακής έκρηξης κατά τη διάρκεια των Προϊστορικών χρόνων 3,000 χρόνια πριν. Τα ζεστά νερά μεταξύ Νέας και Παλαιάς Καμένης είναι η απόδειξη ότι το ηφαίστειο παραμένει ενεργό και στις μέρες μας.Η γεωλογική αυτή καταστροφή συνετέλεσε στην άριστη συντήρηση του Προϊστορικού χωριού στην περιοχή Ακρωτήρι το οποίο αξίζει να επισκεφτεί κανείς.

Οι απότομες πλαγιές, τα καλλιτεχνικά τοποθετημένα κτίσματα στην κόψη του βράχου σε συνδυασμό με τα χρώματα του ορίζοντα όταν δύει ο ήλιος επιβεβαιώνουν τη φήμη του ως ο ρομαντικότερος προορισμός ίσως του κόσμου.

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Finikia Residence

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Archipel Mansion

Experience the Heritage
SPECIAL OFFERS

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Pina Caldera Residence

The Dream Begins
SPECIAL OFFERS

EXPERIENCES IN ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Archipel Mansion

WEDDINGS & EVENTS

Archipel Mansion

Η μαγευτική θέα της Σαντορίνης, θα είναι το ιδανικό σκηνικό για το γάμο των ονείρων σας!

Σαντορίνη

ACTIVITIES

Σαντορίνη

Ένας υπέροχος τρόπος να απολαύσετε το μαγευτικό τοπίο της Σαντορίνης, του ηφαιστείου και της Θηρασίας είναι ενοικιάζοντας ένα πολυτελές ταχύπλοο ή catamaran η επιλέγοντας μια εκδρομή όπου θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε και άλλους επισκέπτες.

Σαντορίνη

THINGS TO DO

Σαντορίνη

Απo τη μοναδική Κόκκινη και τη Βλυχάδα, που θυμίζει σεληνιακό τοπίο, μέχρι τον οικογενειακό Μονόλιθο και τον κοσμοπολίτικο Περίβολο, η Σαντορiνη έχει να προτείνει μια σειρά απo μοναδικές οργανωμένες παραλiες.

EXPERIENCESin ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
SPECIAL OFFERS
BACK TO TOP