Τοποθεσία του Pina Caldera Residence ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Πώς θα φτάσετε στην Pina Caldera Residence 

Tο αεροδρόμιο και το νέο λιμάνι (Αθηνιός) της Σαντορίνης απέχουν 24χλμ. και αναλόγως της κίνησης η διαδρομή κυμαίνεται μεταξύ 20 και 30 λεπτά.

Οι τιμές στα ταξί ξεκινούν από 30 Ευρώ για τα δύο άτομα, εφόσον δεν σας πειράζει να μοιραστείτε το ταξί με άτομα που πηγαίνουν προς την ίδια κατεύθυνση ή 45 Ευρώ εφόσον επιθυμείτε την αποκλειστικότητα. Ζητήστε από τον οδηγό να σας αφήσει στo Ταχυδρομείο της Οίας, το πλησιέστερο σημείο πρόσβασης του αυτοκινήτου σε σχέση με την Pina Caldera Residence.

Από το λιμάνι και το αεροδρόμιο αναχωρούν επίσης τα λεωφορεία του δήμου τα οποία θα σας αφήσουν στα Φηρά (την πρωτεύουσα του νησιού). Από εκεί θα πρέπει να πάρετε το λεωφορείο που πηγαίνει προς Οία και να κατεβείτε στο τέρμα.

Στην περίπτωση που επιλέξετε να ενοικιάσετε δικό σας όχημα, στο χωριό υπάρχουν τρία δωρεάν δημοτικά πάρκινγκ, ελεύθερες θέσεις περιφερειακά του πεζοδρομημένου χωριού καθώς επίσης δύο ιδιωτικά επί πληρωμή.

Η απόσταση από την Pina Caldera Residence με τα πόδια είναι μεταξύ 5’ και 15’, αναλόγως με το πού θα υπάρξει διαθέσιμη θέση.

 

Location Maps

 


Από το λιμάνι

 

Pina Caldera Residence

 

Από το αεροδρόμιο

 

Pina Caldera Residence

Ακτοπλοϊκώς

Το ταχύπλοο από τον Πειραιά (Highspeed) ξεκινά τα δρομολόγιά του από τα μέσα Μαΐου μέχρι τον Οκτώβριο και ο διάπλους κρατά πέντε ώρες ενώ το ταξίδι με το συμβατικό καράβι από τον Πειραιά είναι 10 ώρες.

Η Σαντορίνη συνδέεται με συχνά δρομολόγια με τα γειτονικά νησιά όπως η Μύκονος, η Ίος, η Αμοργός και η Φολέγανδρος αλλά και με μακρινά όπως η Κρήτη και η Ρόδος.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα ακτοπλοϊκα δρομολόγια, παρακαλούμε κάντε κλικ εδώ.

 

Αεροπορικώς

Η Aegean Airlines και η Ryanair πετούν στη Σαντορίνη από την Αθήνα καθημερινά, τουλάχιστον μια φορά την ημέρα κατά τη διάρκεια των χειμερινών μηνών ενώ στην υψηλή περίοδο, η συχνότητα μπορεί να φτάσει τα 10 δρομολόγια τη μέρα.

Το διεθνές αεροδρόμιο της Σαντορίνης έχει επίσης απευθείας αφίξεις από άλλες Ευρωπαϊκές πόλεις.

OFFERS
BACK TO TOP