ΛΑΣΙΘΙ

ΚΡΗΤΗ

Η Ανατολική Κρήτη φημίζεται για την αυθεντικότητά της και τα καλά προστατευόμενα ορεινά χωριά της, για τα όμορφα τοπία της και τον παρθένο, ανέγγιχτο χαρακτήρα της. Συγκεκριμένα, ο Νομός Λασιθίου, με πρωτεύουσα τον Άγιο Νικόλαο, είναι ο ανατολικότερος και ο λιγότερο κατοικημένος νομός της Κρήτης. Βρέχεται στις τρεις πλευρές του με το Κρητικό πέλαγος βόρεια, το Καρπάθιο ανατολικά και το Λιβυκό νότια και δυτικά συνορεύει με τον νομό Ηρακλείου, με φυσικό σύνορο την οροσειρά Δίκτη.

Η ακτογραμμή του Νομού Λασιθίου είναι ποικίλη με ένα μεγάλο κόλπο (Μεραμπέλλου), μια λιμνοθάλασσα (Βουλισμένη Αγίου Νικολάου) εκτεταμένες παραλίες, μικρά και μεγάλα λιμάνια στο βορρά (Ελούντας, Σητείας, Πόρου και Φανερομένης), τα λιμάνια Γκράντε, Καρούμπι και Ζάκρος στα δυτικά και στα νότια Μακρυγιαλός και Καλά Νερά. Τα ακρωτήρια του νομού είναι του Αγίου Ιωάννη, Φανερωμένης, Σίδερου (Αγίου Ισιδώρου), Ζάκρου και Πλάκα.

Τα νησιά που ανήκουν στο νομό είναι πολλά και ενδιαφέροντα: η Σπιναλόγκα, ενετικό οχυρό που χρησιμοποιήθηκε στο παρελθόν και ως τόπος συγκέντρωσης των Χανσενικών (λεπρών), οι Άγιοι Πάντες που αποτελεί καταφύγιο των κρητικών αιγάγρων (κρι κρι), η Κολοκύθα, η Ψείρα, οι Διονυσάδες με αρχαία ευρήματα, η Ελάσα, το Κουφονήσι, η Χρυσή με ένα ενδημικό είδος κέδρου κ.α.

 

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΛΑΣΙΘΙ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΛΑΣΙΘΙ

The Island Concept

Your Island Story
SPECIAL OFFERS

ΛΑΣΙΘΙ

Cressa Ghitonia Village

Authentic Village Life
SPECIAL OFFERS

EXPERIENCES IN ΛΑΣΙΘΙ

Cressa Ghitonia

DINING & BARS

Cressa Ghitonia

Στο εστιατόριο με πανοραμική θέα το Αιγαίο Πέλαγος και τα βουνά θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε ένα μοναδικό συνδυασμό Kρητικών και άλλων ελληνικών πιάτων, μερικά από τα οποία προέρχονται απευθείας από τον βιολογικό κήπο της Κρήσσας Γειτονίας.

Cressa Ghitonia Village

WEDDINGS & EVENTS

Cressa Ghitonia Village

Ο χαρακτήρας της παραδοσιακής αυτής γειτονιάς θα σας χαρίσει μοναδικές στιγμές αυθεντικής Κρητικής φιλοξενίας!

Cressa Ghitonia Village

WELLNESS

Cressa Ghitonia Village

Το Spa Centre αποτελεί κύριο μέρος οποιασδήποτε διαμονής στο Cressa Ghitonia Village. Σε αυτό το γαλήνιο καταφύγιο, οι καθημερινές ανησυχίες και το άγχος χάνονται καθώς οι αισθήσεις αναζωογονούνται μέσω μιας σειράς θεραπειών που έχουν σχεδιαστεί για να χαλαρώσουν και να ανανεώσουν αρμονικά με τη φύση. Οι ειδικοί μασάζ και ομορφιάς αναπτύσσουν συστατικά τοπικής προέλευσης για να κάνουν κάθε στιγμή να αισθάνεται ακόμα πιο κοντά στην τοποθεσία και το περιβάλλον. Όλα στο χώρο του ξενοδοχείου, το μενού θεραπείας προσφέρει κάτι για όλους, από φυσικές θεραπείες και παρεμβάσεις σε θεραπείες σώματος και αθλητικό μασάζ. Το χαμάμ, η σάουνα και το μεγάλο υδρομασάζ προσφέρουν μια πραγματικά υπέροχη εγκατάσταση στην καρδιά του συγκροτήματος και εκτιμώνται από κάθε επισκέπτη.

Λασίθι

THINGS TO DO

Λασίθι

Η περιοχή του Λασιθίου στην Ανατολική Κρήτη είναι γνωστή για τα αυθεντικά και καλοδιατηρημένα ορεινά χωριά, τα πανέμορφα τοπία και τον παρθένο, ανέγγιχτο χαρακτήρα της.

ACTIVITIES

Λασίθι

Πληροφορηθείτε σχετικά με τις τοπικές εκδηλώσεις και φεστιβάλ που διοργανώνονται κάθε χρόνο στο Λασίθι!

The Island Concept

DINING & BARS

The Island Concept

Αν ψάχνετε για ένα concept εστιατόριο στον Άγιο Νικόλαο ή για ευφάνταστα cocktails, την απάντηση θα τη βρείτε στο The Island Concept.

The Island Concept

WEDDINGS & EVENTS

The Island Concept

Η Ομάδα της Aria είναι διατεθειμένη να σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία για τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας!

The Island Concept

WELLNESS

The Island Concept

Το Island Concept επιδιώκει να μοιραστεί το μυστικό της ευδαιμονίας. Για να ικανοποιήσει άψογα τους επισκέπτες, αυτό το πολυτελές ξενοδοχείο σχεδιάστηκε για να μεταφέρει τη μέγιστη φιλοξενία και ανακούφιση σε όλους τους επισκέπτες του. Αφήστε το άγχος και τις ανησυχίες να εξατμιστούν στην άνετη Spa Suite για να ενισχυθεί η ευεξία σας. Εάν επιθυμείτε τη θεραπευτική ανάπαυση σε απόλυτη ηρεμία, το spa μας είναι το ιδανικό καταφύγιο για αναζωογόνηση καθώς προσφέρουμε αποκλειστικό μασάζ, χαρακτηριστικό μόνο στο Island Concept, που δεσμεύεται να προσφέρει μια μοναδική θεραπευτική εμπειρία.

EXPERIENCESin ΛΑΣΙΘΙ
SPECIAL OFFERS
BACK TO TOP