ΕYBΟΙΑ

EYBOIA

Η Εύβοια είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας και το έκτο μεγαλύτερο της Μεσογείου. Η έκταση του νησιού είναι 3.654 τ.χλμ. και εκτείνεται κατά μήκος της βορειοανατολικής ηπειρωτικής Στερεάς Ελλάδας, από το Μαλιακό κόλπο μέχρι απέναντι από την ακτή της Ραφήνας, χωρισμένη από αυτήν με την Ευβοϊκή θάλασσα.

Το σύμπλεγμα των Πεταλιών βρίσκεται στον νότιο Ευβοϊκό κόλπο ανάμεσα στο Μαρμάρι Ευβοίας και στην Ραφήνα Αττικής και περιλαμβάνει εκτός από τη Μεγαλόνησο τα νησιά Αβγό, Λαμπερούσα, Λουλούδι, Μακρονήσι, Ποντικόνησο, Πράσο, Τράγος, Φούντι και Χερσονήσι.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΕYBΟΙΑ

Pegassus Private Island

Island Paradise

EXPERIENCES IN ΕYBΟΙΑ

Pegassus Private Island

WEDDINGS & EVENTS

Pegassus Private Island

Pegassus Private Island

WINE & DINE

Pegassus Private Island

Ο ιδιωτικός μας σεφ (διαθέσιμος κατόπιν αιτήματος) θα χαρεί να ικανοποιήσει κάθε γευστική σας επιθυμία κατά τη διάρκεια της διαμονής σας. Η μεσογειακή κουζίνα είναι γνωστή για τα οφέλη της στην υγεία και τον ευφυή συνδυασμό πλούσιων και εκλεπτυσμένων γεύσεων.

Pegassus Private Island

THINGS TO DO

Pegassus Private Island

Ένα ιδιωτικό καταφύγιο, προσβάσιμο ακτοπλοϊκώς και αεροπορικώς, αυτό το παραθαλάσσιο σπίτι έχει τη δική του παραλία και διαθέτει εξοπλισμό και πρόσβαση σε εγκαταστάσεις θαλάσσιων σπορ, όπου μπορείτε να κάνετε καγιάκ, θαλάσσιο σκι, wakeboarding καθώς και windsurfing, καταδύσεις και kite surfing. Επαγγελματίες εκπαιδευτές είναι στη διάθεσή σας!

EXPERIENCESin ΕYBΟΙΑ
OFFERS
BACK TO TOP