ΛΑΣΙΘΙ

Cressa Ghitonia Village

Στην Κρήσσα Γειτονία, η αρχιτεκτονική και η ανάπλαση είναι ένα μόνο μέρος της εμπειρίας που προσφέρει το ξενοδοχείο...Το πιο σημαντικό εδώ είναι ότι θα έχετε την ευκαιρία να γίνετε μέλος μίας φιλικής γειτονιάς, να κάνετε βόλτες στα όμορφα μονοπάτια και τα διάσημα φαράγγια, να απολαύσετε τη γνήσια Κρητική κουζίνα στο εστιατόριο του ξενοδοχείου με πανοραμική θέα το Αιγαίο Πέλαγος και τα βουνά, και να χαλαρώσετε στον χώρο της πισίνας ή στη βεράντα σας.

Μπορείτε να απολαύσετε ένα αναζωογονητικό μασάζ στον χώρο του Spa από το εξειδικευμένο προσωπικό μας. Στο τέλος της ημέρας, ένα ποτήρι τσικουδιάς ή Κρητικού κρασιού θα συνοδεύσουν τους τοπικούς μεζέδες με φόντο το μοναδικό ηλιοβασίλεμα…

Στην Κρήσσα Γειτονία θα ζήσετε μια αυθεντική εμπειρία φιλοξενίας.

Ιστορία

Η Κρήσσα Γειτονία είναι μια παραδοσιακή Κρητική γειτονιά του 1800, που έχει πλήρως ανακατασκευαστεί, διατηρώντας όλα τα αρχικά της στοιχεία. Σε καθεμιά από τις 15 κατοικίες της (σουίτες, στούντιο και δωμάτια), οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν πίσω στον χρόνο, ενώ παράλληλα επωφελούνται από όλες τις σύγχρονες ανέσεις.

Κάθε ένα από τα οικήματα έχει ιδιαίτερη ιστορική αξία, καθώς όλα έχουν διατηρήσει την κληρονομιά τους και την αρχιτεκτονική τους διάταξη ανάλογα με την προηγούμενη χρήση τους. Στη διάρκεια των τελευταίων αιώνων, τα περισσότερα από αυτά αποτελούσαν μόνιμες κατοικίες των ανθρώπων του χωριού Σφάκα ή τα χρησιμοποιούσαν για τις καθημερινές τους δραστηριότητες. Ένα από αυτά οι Σφακιανοί το χρησιμοποιούσαν σαν πατητήρι, ένα άλλο για την παραγωγή ελαιόλαδου ​​και σε ένα τρίτο κατασκεύαζαν και επιδιόρθωναν υποδήματα.

Βραβεία & Διακρίσεις

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PET FRIENDLY

PET FRIENDLY

ROMANTIC ESCAPE

ROMANTIC ESCAPE

WEDDINGS & EVENTS

WEDDINGS & EVENTS

Cressa Ghitonia Village

Cressa Ghitonia Village

WELLNESS

Το Spa Centre αποτελεί κύριο μέρος οποιασδήποτε διαμονής στο Cressa Ghitonia Village. Σε αυτό το γαλήνιο καταφύγιο, οι καθημερινές ανησυχίες και το άγχος χάνονται καθώς οι αισθήσεις αναζωογονούνται μέσω μιας σειράς θεραπειών που έχουν σχεδιαστεί για να χαλαρώσουν και να ανανεώσουν αρμονικά με τη φύση. Οι ειδικοί μασάζ και ομορφιάς αναπτύσσουν συστατικά τοπικής προέλευσης για να κάνουν κάθε στιγμή να αισθάνεται ακόμα πιο κοντά στην τοποθεσία και το περιβάλλον. Όλα στο χώρο του ξενοδοχείου, το μενού θεραπείας προσφέρει κάτι για όλους, από φυσικές θεραπείες και παρεμβάσεις σε θεραπείες σώματος και αθλητικό μασάζ. Το χαμάμ, η σάουνα και το μεγάλο υδρομασάζ προσφέρουν μια πραγματικά υπέροχη εγκατάσταση στην καρδιά του συγκροτήματος και εκτιμώνται από κάθε επισκέπτη.

ΕΟΤ / ΜΗ.Τ.Ε:1172K133K1321901

EXPERIENCESin ΛΑΣΙΘΙ
SPECIAL OFFERS
BACK TO TOP