ΠΑΡΟΣ

Aria Paros Residence

Ένα αρχιτεκτονικό αριστούργημα στην Πάρο, σε ένα από τα πιο δημοφιλή νησιά στον κόσμο, το Aria Paros Residence θα σας εκπλήξει με κάθε τρόπο!

Αυτή η υπέροχη κατοικία που απέχει μόλις λίγα λεπτά από τη διάσημη και κοσμοπολίτικη Νάουσα, είναι εξαιρετικά προσαρμοσμένη στο κυκλαδίτικο περιβάλλον χρησιμοποιώντας φυσικά υλικά όπως η πέτρα & το ξύλο διαθέτοντας επίσης ιδιωτικό αμπελώνα.

Με χωρητικότητα από 16 έως 20 άτομα, το Aria Paros Residence θα ικανοποιήσει κάθε ανάγκη και επιθυμία των πιο απαιτητικών επισκεπτών μας, προσφέροντας ιδιωτικότητα και άνεση σε  όλους.

Οι κήποι που περιβάλλουν αυτή τη κυκλαδίτικη κατοικία, οι βεράντες, η πισίνα, οι κοινόχρηστοι χώροι και ο αμπελώνας θα δημιουργήσουν το τέλειο σκηνικό για μια  μοναδική και χαλαρωτική απόδραση στη κοσμοπολίτικη Πάρο.

Το Aria Paros Residence είναι ιδανικό για να φιλοξενήσει μια ιδιωτική εκδήλωση, καθώς οι εξατομικευμένες υπηρεσίες των Aria Hotels θα ανταποκριθούν στις προσδοκίες σας.

 Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το Guidebook

FAMILY TRAVEL

FAMILY TRAVEL

BAR

BAR

WEDDINGS & EVENTS

WEDDINGS & EVENTS

BEACH DESTINATION

BEACH DESTINATION

Πάρος

Πάρος

THINGS TO SEE

Η Πάρος θα σας εκπλήξει με τις διαφορετικές εμπειρίες που μπορεί να προσφέρει και πόσα πρέπει να δείτε όταν την επισκεφθείτε, αλλά εμείς τα περιορίσαμε για εσάς στο Top 5.

Πάρος

Πάρος

THINGS TO DO

Η Πάρος είναι ένα από τα πιο δημοφιλή νησιά των Κυκλάδων. Αγαπημένος καλοκαιρινός προορισμός νέων, και όχι μόνο, Ελλήνων και ξένων, με την έντονη νυχτερινή ζωή και τη φιλόξενη της ατμόσφαιρα, μαγεύει τους επισκέπτες της. Υπάρχει πλουραλισμός δραστηριοτήτων που μπορεί κάποιος να βρει και να κάνει στο νησί της Πάρου. Από βόλτες και χαλάρωση στα γραφικά χωριά και στους αστραφτερούς κολπίσκους, μέχρι θαλάσσια σπορ και εκδρομές για πιο έντονες διακοπές.

ΕΟΤ / ΜΗ.Τ.Ε:1232147/ 01.03.2022

EXPERIENCESin ΠΑΡΟΣ
OFFERS
BACK TO TOP