ΜΗΛΟΣ

Aera Milos

Kαλώς ήρθατε στον Aera και το Aeraki, έναν παραδοσιακό ανεμόμυλο και το διπλανό  του studio, αντίστοιχα, στο χωριό Τρυπητή της Μήλου, μόλις 4 χλμ. απο το πανέμορφο λιμάνι του Αδάμαντα και 9 χλμ. απο το αεροδρόμιο του νησιού.

Ο ανεμόμυλος Aera αποτελείται από τρία διαφορετικά επίπεδα, με τα δωμάτιά του να διαθέτουν άνετο εξωτερικό χώρο, στον οποίο μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το ηλιοβασίλεμα και τη θέα της Πλάκας. Ακριβώς δίπλα στον ανεμόμυλο Aera υπάρχει ένα ισόγειο studio, το Aeraki, χωρητικότητας δύο ατόμων με ένα διπλό κρεβάτι και άνετο μπάνιο με ντους, για απόλυτη αυτονομία από τον ανεμόμυλο Aera. 

 

PET FRIENDLY

PET FRIENDLY

FAMILY TRAVEL

FAMILY TRAVEL

ROMANTIC ESCAPE

ROMANTIC ESCAPE

BEACH DESTINATION

BEACH DESTINATION

Μήλος

Μήλος

THINGS TO DO

Το νησί διαθέτει μία σπάνια, άγρια ομορφιά, ακόμη και στο βυθό του!

Μήλος

Μήλος

THINGS TO SEE

Η Μήλος διαθέτει πάνω από 75 μικρές και μεγάλες παραλίες, με κρυστάλλινα και καταγάλανα νερά, πολύχρωμα σμιλεμένα βράχια και λευκόχρυσες αμμουδιές, που της προσδίδουν μοναδική χάρη και μια ιδιαίτερη θέση ανάμεσα στους προορισμούς της Μεσογείου.

Aria  Flight Services

Aria Flight Services

FLY ME WITH ARIA

Απολαύστε τις διακοπές σας και ταξιδέψτε στον επόμενο Aria προορισμό σας, με την άνεση και την ασφάλεια του ιδιωτικού αεροπλάνου, εκμεταλλευόμενοι τις μοναδικές υπηρεσίες Fly me to Aria!

ΕΟΤ / ΜΗ.Τ.Ε:1172Κ111Κ0643700

EXPERIENCESin ΜΗΛΟΣ
OFFERS
BACK TO TOP