Για κρατήσεις κάντε κλικ εδώ.


Αποκόρωνας, Χανιά

Αποκόρωνας είναι η περιοχή που καταλαμβάνει το βορειοανατολικό τμήμα του νομού Χανίων, από τους πρόποδες των Λευκών Ορέων μέχρι τις βόρειες ακτές της Κρήτης. Χαρακτηριστικό της περιοχής είναι οι καταπράσινοι λόφοι με τις εύφορες εκτάσεις γης, λόγω της ύπαρξης νερού που προέρχεται απο πηγές ή που κατεβαίνει απο τα βουνά, δημιουργώντας έτσι την μοναδική φυσική λίμνη της Κρήτης και ποτάμια τα οποία διατρέχουν την περιοχή, μέχρι να βρούν διέξοδο στη θάλασσα.


Άγιος Παύλος Γαβαλοχωρίου

Ένα μέρος ιστορίας, παράδοσης και φυσικού κάλλους. Ο Άγιος Παύλος Γαβαλοχωρίου είναι ένα γραφικό χωριό στο κέντρο της χερσονήσου του Αποκόρωνα, κοντά στα χωριά Βάμος και Ντουλιανά. Αν και κατ’ εξοχήν αγροτικό χωριό, παρέχει αρκετές επιλογές για τους επισκέπτες, συμπεριλαμβανομένων ταβερνών, καφενείων, αρτοποιείου και καταστημάτων. Το χωριό βρίσκεται πολύ κοντά στην υπέροχη παραλία της Αλμυρίδας, αλλά και σε άλλες αμμώδεις παραλίες.

Η γύρω περιοχή είναι επίσης πολύ ενδιαφέρουσα. H φύση γύρω από το χωριό είναι πανέμορφη. Μπορεί κανείς να απολαύσει αξέχαστους περιπάτους μέσα από μονοπάτια που διασχίζουν τοπία γεμάτα άγρια φύση, ενώ τα ιστορικά μνημεία της περιοχής υπόσχονται να τραβήξουν το ενδιαφέρον ακόμη και των πιο απαιτητικών επισκεπτών.

Βίλα Athermigo, Χανιά
Βίλα Athermigo, Χανιά

Χανιά, Κρήτη

Βίλα Athermigo, Χανιά

A Journey Through Time

Βίλα Athermigo στην Κρήτη

Επισκεφθείτε ένα ελαιοτριβείο 2,5 αιώνων και ανακαλύψτε περισσότερα για την Κρητική φιλοξενία στο γραφικό Γαβαλοχώρι, στα Χανιά.

Critamo Cottage, Χανιά
Critamo Cottage, Χανιά

Χανιά, Κρήτη

Critamo Cottage, Χανιά

History and Sanctuary

Critamo Cottage στην Κρήτη

Ένα παραδοσιακό Κρητικό σπίτι 300 ετών ανακαινισμένο με μεράκι στο γραφικό Γαβαλοχώρι, στα Χανιά.