Διαμονή στο Urban Stripes στην Αθήνα

City View Studio Book now City View Studio

City View Studio

Cozy Living Book now Cozy Living

Cozy Living

Family Maisonette Book now Family Maisonette

Family Maisonette

The Loft Book now The Loft

The Loft

Acropolis Suite Book now Acropolis Suite

Acropolis Suite

Acropolis Maisonette Book now Acropolis Maisonette

Acropolis Maisonette

AcroView Designers Penthouse Book now AcroView Designers Penthouse

AcroView Designers Penthouse

Στους 6 ορόφους, τα διαμερίσματα προσφέρουν ιδιωτικότητα και ένα γαλήνιο περιβάλλον στην καρδιά της Αθήνας καθώς συνδυάζουν εξαιρετική τοποθεσία με μοναδικό αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και εντυπωσιακή θέα. Τα διαμερίσματα στους υψηλότερους ορόφους είναι ιδανικά για να θαυμάσετε την Ακρόπολη και να απολαύσετε την ατμόσφαιρα της Αθήνας.

Τo Urban Stripes προσφέρει στους επισκέπτες μια εξατομικευμένη εμπειρία διαμονής. Εκτός από τις εξαιρετικές κατοικίες, οι υπηρεσίες και οι εγκαταστάσεις μας έχουν ως στόχο να σας προσφέρουν κατά την διάρκεια των διακοπών σας ή του επαγγελματικού σας ταξιδιού, μια σειρά από ανέσεις που θα σας κάνουν να γνωρίσετε την Αθήνα σαν να ήταν δικιά σας.

 

Εξυπηρέτηση

Η ομάδα εξυπηρέτησης μας γνωρίζει άριστα την Αθήνα και είναι σε θέση να σας ενημερώσει πως να χρησιμοποιήσετε τον χρόνο σας με το καλύτερο τρόπο κατά τη διάρκεια της διαμονής σας. Είναι στη διάθεσή σας για συμβουλές σχετικά με την Αθήνα, παρέχοντας πληροφορίες, συστάσεις, προτάσεις, κρατήσεις και πολλά άλλα.

 

Υποδοχή

Η υποδοχή μας είναι στην διάθεσή σας για οτιδήποτε μπορεί να χρειαστείτε ή να επιθυμήσετε κατά τη διάρκεια της διαμονής σας στην Αθήνα.

 

Μεταφορές

Σας διευκολύνουμε στην εξερεύνηση της πόλης μας με μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο ή το λιμάνι του Πειραιά, ενοικιάσεις αυτοκινήτων και κρατήσεις ταξί που θα κάνουν άνετο το ταξίδι σας στην Αθήνα.

 

Ξεναγήσεις & Εκδρομές

Μπορούμε να κανονίσουμε για εσάς ξεναγήσεις στην Αθήνα και εκδρομές στα περίχωρα της. Από κλασικά και εναλλακτικά αξιοθέατα, σε περιηγήσεις με ποδήλατο, περιηγήσεις σκούτερ, ημερήσιες κρουαζιέρες ή τουριστικά λεωφορεία (Hop-On Hop-Off bus), ο κόσμος της Αθήνας και πέρα ​​είναι δικός σας.

 

Τα Κρασιά μας

Έχουμε επιλέξει μερικές από τις καλύτερες ελληνικές ετικέτες κρασιών και έχουμε δημιουργήσει μια προσεκτικά επιλεγμένη λίστα κρασιών σε περίπτωση που επιθυμείτε να δοκιμάσετε τα καλύτερα τοπικά οινοποιεία.

 

Υπηρεσία Καθαριότητας

Η υπηρεσία καθαριότητας προσφέρεται καθημερινά.

Ξενοδοχεία

Ξενοδοχεία

Προορισμοί

Προορισμοί

Φωτογραφίες

Φωτογραφίες

Aria Concept Store

Aria Concept Store

Τιμές & Κρατήσεις

House of P&J L.Fermor

Press

Press

Special Offers

Special Offers

Τιμές & Κρατήσεις

Κρατήσεις