Το Τhe Island Concept δεν είναι απλώς ένα ξενοδοχείο στην Κρήτη... Είναι το δικό σας island concept με ποικιλία πλήρως εξυπηρετούμενων εγκαταστάσεων που θα κάνουν την ιστορία των διακοπών σας ακόμη πιο συναρπαστική!

 
The Island Concept Restaurant & Pool Bar

Αν ψάχνετε για ένα concept εστιατόριο στον Άγιο Νικόλαο ή για ευφάνταστα cocktails, την απάντηση θα τη βρείτε στο The Island Concept. Με την υπέροχη θέα στην πισίνα, το εστιατόριο The Island Concept Restaurant και το Pool Bar είναι πάντα ξεχωριστά, τόσο στον εσωτερικό όσο και στον υπαίθριο χώρο τους.
Δοκιμάστε τις εκλεκτές μεσογειακές γεύσεις από το à la carte μενού μας (πρωινό, ελαφρύ γεύμα και δείπνο) και εμπιστευθείτε τις προτάσεις της έμπειρης κουζίνας μας στο Εστιατόριο The Island Concept, που είναι ανοιχτό όλη την ημέρα.

* Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας κρίνεται απαραίτητη η προηγούμενη κράτηση. Ανοιχτό και σε εξωτερικούς επισκέπτες. Διαθέσιμο για αποκλειστική χρήση και private dining.

 
The Island Concept Sea Deck

Aυτό το θαλάσσιο κατάστρωμα βρίσκεται στη μικρή χερσόνησο που σχηματίζει το ξενοδοχειακό συγκρότημα του The Island Concept και υπόσχεται  απόλυτη αρμονία σε μια γαλήνια ατμόσφαιρα. Χαλαρώστε στις άνετες ξαπλώστρες, απολαύστε ένα δροσερό ποτό ή ένα cocktail με τη συνοδεία νόστιμων snacks ή φρέσκων φρούτων και ζήστε την δική σας island concept ιστορία...

* Αποκλειστική χρήση από τους επισκέπτες του ξενοδοχείου. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας κρίνεται απαραίτητη η προηγούμενη κράτηση.

 
The Island Concept Private Beach

Μια ιδιωτική παραλία, επέκταση του καταπράσινου κήπου του ξενοδοχείου, είναι επίσης διαθέσιμη για να εμπλουτίσει ακόμη περισσότερο τις επιλογές σας στο The Island Concept . Ένας πραγματικός επίγειος παράδεισος σας περιμένει για να ζήσετε τη δική σας island concept ιστορία...


Περισσότερες φωτογραφίες σύντομα κοντά σας!

Ξενοδοχεία

Ξενοδοχεία

Προορισμοί

Προορισμοί

Φωτογραφίες

Φωτογραφίες

Aria Concept Store

Aria Concept Store

Τιμές & Κρατήσεις

House of P&J L.Fermor

Press

Press

Special Offers

Special Offers

Τιμές & Κρατήσεις

Κρατήσεις