Πώς θα φτάσετε στην Caipirinha Residence

Caipirinha Residence

H Caipirinha Residence βρίσκεται σε απόσταση μόλις τριών λεπτών με τα πόδια από το χώρο στάθμευσης του Ημεροβιγλίου.

Tο αεροδρόμιο και το νέο λιμάνι (Αθηνιός) της Σαντορίνης απέχουν 8 χλμ. και, ανάλογα με την κίνηση, η διαδρομή υπολογίζεται περίπου στα 20 λεπτά.

Ζητήστε από τον οδηγό να σας αφήσει στο πάρκινγκ του «Ιστιοπλοiκού», το πλησιέστερο σημείο πρόσβασης του αυτοκινήτου σε σχέση με τη Caipirinha Residence.

Από το λιμάνι και το αεροδρόμιο αναχωρούν επίσης δημοτικά λεωφορεία, τα οποία θα σας αφήσουν στα Φηρά (την πρωτεύουσα του νησιού). Από εκεί θα πάρετε το λεωφορείο που πηγαίνει προς Ημεροβίγλι.

Στην περίπτωση που επιλέξετε να ενοικιάσετε δικό σας όχημα, στο χωριό υπάρχουν τρία δωρεάν δημοτικά πάρκινγκ, ελεύθερες θέσεις περιφερειακά καθώς επίσης δύο ιδιωτικά επί πληρωμή.

Η απόσταση από την Caipirinha Residence με τα πόδια κυμαίνεται μεταξύ τριών και δέκα λεπτών, αναλόγως με το σημείο όπου θα σταθμεύσετε.

 

Πώς θα φτάσετε στη Σαντορίνη

Ακτοπλοϊκώς

Το ταχύπλοο από τον Πειραιά (Highspeed) ξεκινά τα δρομολόγιά του από τα μέσα Μαΐου μέχρι τον Οκτώβριο και ο διάπλους κρατά πέντε ώρες ενώ το ταξίδι με το συμβατικό καράβι από τον Πειραιά είναι 10 ώρες.

Η Σαντορίνη συνδέεται με συχνά δρομολόγια με τα γειτονικά νησιά όπως η Μύκονος, η Ίος, η Αμοργός και η Φολέγανδρος αλλά και με μακρινά όπως η Κρήτη και η Ρόδος.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα ακτοπλοϊκα δρομολόγια, παρακαλούμε κάντε κλικ εδώ.

 

Αεροπορικώς

Η Aegean Airlines και η Ryanair πετούν στη Σαντορίνη από την Αθήνα καθημερινά, τουλάχιστον μια φορά την ημέρα κατά τη διάρκεια των χειμερινών μηνών ενώ στην υψηλή περίοδο, η συχνότητα μπορεί να φτάσει τα 10 δρομολόγια τη μέρα.

Το διεθνές αεροδρόμιο της Σαντορίνης έχει επίσης απευθείας αφίξεις από άλλες Ευρωπαϊκές πόλεις.

Πρόσβαση

Από το λιμάνι

Caipirinha Residence

Από το αεροδρόμιο

Caipirinha Residence
Ξενοδοχεία

Ξενοδοχεία

Προορισμοί

Προορισμοί

Φωτογραφίες

Φωτογραφίες

Aria Concept Store

Aria Concept Store

Τιμές & Κρατήσεις

House of P&J L.Fermor

My Kimolos Car

My Kimolos Car

Special Offers

Special Offers

Τιμές & Κρατήσεις

Κρατήσεις