Υπηρεσίες Concierge πριν την άφιξή σας (με επιπλέον χρέωση)

Ο έγκαιρος προγραμματισμός των υπηρεσιών concierge εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο από τις διακοπές σας. Η ομάδα των Aria Hotels είναι στη διάθεσή σας για τον συντονισμό όλων των απαιτούμενων ενεργειών που θα διευκολύνουν ακόμη περισσότερο τη διαμονή σας στο νησί.  

 

Εφοδιασμός τροφίμων

Επιλέξτε από τη λίστα των προϊόντων που είναι διαθέσιμα στη Σαντορίνη (εποχιακά φρούτα, λαχανικά, αρτοσκευάσματα, γαλακτοκομικά κ.λπ.) και η ομάδα των Aria Hotels εγγυάται να σας προσφέρει την καλύτερη ποιότητα από το κάθε είδος.

 

Φιάλη Κρασιού

Επιλέξτε από τη λίστα των φημισμένων κρασιών της Σαντορίνης και εμείς θα φροντίσουμε να σας περιμένουν οι ετικέτες που προτιμάτε στο τραπέζι κατά την άφιξή σας.

 

Άνθη

Επιλέξτε τα αγαπημένα σας λουλούδια για την επέτειό σας (γενέθλια, γιορτή κ.λπ.) και αφήστε σε εμάς την παράδοσή τους την ημέρα και ώρα που επιθυμείτε.

 

Μεταφορά Άφιξης & Αναχώρησης από/προς το Αεροδρόμιο/Λιμάνι

Εγγυώμαστε την ασφαλή μεταφορά σας προς και από το Archipel Mansion την ώρα που επιθυμείτε.

 

Ενοικίαση Αυτοκινήτου

Ενημερώστε μας για τον τύπο οχήματος που επιθυμείτε για τη μετακίνησή σας στο νησί και εμείς θα φροντίσουμε για την έγκαιρη παράδοσή του στο σημείο που θα ορίσετε.

 

Δείπνο κατά την άφιξή σας

Αφεθείτε στη μαγική θέα της καλντέρας για να χαλαρώσετε από το ταξίδι σας και αφήστε σε εμάς την οργάνωση και την παράδοση του δείπνου στο τραπέζι σας.  

 

Spa & Υπηρεσίες Eυεξίας

Massage, ρεφλεξολογία, αρωματοθεραπεία, manicure & pedicure είναι ενδεικτικά οι υπηρεσίες που μπορούμε να οργανώσουμε για εσάς.  

 

Catering

Ετοιμαστείτε για ένα απολαυστικό ταξίδι στην ελληνική κουζίνα με εκλεκτή πρώτη ύλη από τη Σαντορίνη και εμπιστευθείτε τον Chef μας και τις ευφάνταστες δημιουργίες του.

 

*Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε για την έγκαιρη συνεννόηση όλων των παραπάνω κατά την επιβεβαίωση της κράτησής σας.

Περισσότερες φωτογραφίες:

Ξενοδοχεία

Ξενοδοχεία

Προορισμοί

Προορισμοί

Φωτογραφίες

Φωτογραφίες

Aria Concept Store

Aria Concept Store

Τιμές & Κρατήσεις

House of P&J L.Fermor

My Kimolos Car

My Kimolos Car

Special Offers

Special Offers

Τιμές & Κρατήσεις

Κρατήσεις