Πώς θα φτάσετε στο Archipel Mansion

Το Archipel Mansion είναι σκαρφαλωμένο στο υψηλότερο σημείο των Φηρών, την πρωτεύουσα της Σαντορίνης, στην πιο αυθεντική περιοχή της παλιάς πόλης, γνωστής ως «Φραγκομαχαλάς». Είναι εύκολα προσβάσιμο με αυτοκίνητο καθότι βρίσκεται στην κορυφή της καλντέρας, κοντά στον δωρεάν δημόσιο χώρο στάθμευσης. Βρίσκεται σε απόσταση δέκα λεπτών με τα πόδια από το κέντρο της πόλης, την κεντρική στάση των λεωφορείων, τα εμπορικά καταστήματα και τα περισσότερα νυχτερινά κέντρα.

Αξίζει ο περίπατος προς το Φυροστεφάνι ακολουθώντας το «φρύδι», το μονοπάτι που διασχίζει την κορυφή της καλντέρας, καθώς επίσης και η στάση στην αυλή της καθολικής εκκλησίας Παναγία πριν την «πλατεία» για την εκθαμβωτική θέα του Αρχιπελάγους κατά το ηλιοβασίλεμα.

 

Πώς θα φτάσετε στη Σαντορίνη

Ακτοπλοϊκώς

Το ταχύπλοο από τον Πειραιά (Highspeed) ξεκινά τα δρομολόγιά του από τα μέσα Μαΐου μέχρι τον Οκτώβριο και ο διάπλους κρατά πέντε ώρες ενώ το ταξίδι με το συμβατικό καράβι από τον Πειραιά είναι 10 ώρες.

Η Σαντορίνη συνδέεται με συχνά δρομολόγια με τα γειτονικά νησιά όπως η Μύκονος, η Ίος, η Αμοργός και η Φολέγανδρος αλλά και με μακρινά όπως η Κρήτη και η Ρόδος.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα ακτοπλοϊκα δρομολόγια, παρακαλούμε κάντε κλικ εδώ.

 

Αεροπορικώς

Η Aegean Airlines και η Ryanair πετούν στη Σαντορίνη από την Αθήνα καθημερινά, τουλάχιστον μια φορά την ημέρα κατά τη διάρκεια των χειμερινών μηνών ενώ στην υψηλή περίοδο, η συχνότητα μπορεί να φτάσει τα 10 δρομολόγια τη μέρα.

Το διεθνές αεροδρόμιο της Σαντορίνης έχει επίσης απευθείας αφίξεις από άλλες Ευρωπαϊκές πόλεις.

Πρόσβαση

Από το λιμάνι

Archipel Mansion

Από το αεροδρόμιο

Archipel Mansion
Ξενοδοχεία

Ξενοδοχεία

Προορισμοί

Προορισμοί

Φωτογραφίες

Φωτογραφίες

Aria Concept Store

Aria Concept Store

Τιμές & Κρατήσεις

House of P&J L.Fermor

My Kimolos Car

My Kimolos Car

Special Offers

Special Offers

Τιμές & Κρατήσεις

Κρατήσεις