Πώς θα φτάσετε στο Aera Milos

Μήλος

Ο ανεμόμυλος Aera Milos, 3 χλμ. από τον Αδάμαντα, το λιμάνι της Μήλου, βρίσκεται στην Τρυπητή. Πρόκειται για το χωριό που αποτελεί τη φυσική προέκταση της Πλάκας προς τα νότια, το όνομά του οποίου προέρχεται από τις πολλές τρύπες που υπάρχουν στα βράχια γύρω του.

Η Τρυπητή είναι ένα γραφικό παραθαλάσσιο χωριό με υπέροχη θέα στον κόλπο της Μήλου και σε μικρή απόσταση, ακόμη και με τα πόδια, από τις Κατακόμβες και το Αρχαίο Θέατρο της Μήλου.

 

 

Πώς θα φτάσετε στη Μήλο

Κίμωλος, Μήλος

Με συμβατικό Πλοίο

H Μήλος συνδέεται καθημερινά με το λιμάνι του Πειραιά με συμβατικά πλοία που αποτελούν και την οικονομικότερη λύση. Το ταξίδι διαρκεί από 5 έως 7 ώρες και εξαρτάται από τις στάσεις που μεσολαβούν. Τους καλοκαιρινούς κυρίως μήνες υπάρχουν συχνά δρομολόγια σύνδεσης με αρκετά άλλα νήσια των Κυκλάδων, όπως τη Σύρο, την Πάρο, τη Νάξο, την Τήνο, την Ίο, τη Σίκινο, τη Φολέγανδρο, τη Σαντορίνη καθώς επίσης και την Κίμωλο. Η τελευταία είναι προσβάσιμη από τα Πολλώνια, το δεύτερο λιμάνι της Μήλου και καλύπτεται από τοπική ακτοπλοϊκή γραμμή.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα ακτοπλοϊκα δρομολόγια, παρακαλούμε κάντε κλικ εδώ.


Με Ταχύπλοο

Το ταξίδι με ταχύπλοο είναι πιο σύντομο, αλλά και η πιο ακριβή λύση. Το ταξίδι διαρκεί από 2,5 έως 4,5 ώρες, ανάλογα με τον τύπο του ταχύπλοου και του αριθμού των ενδιάμεσων σταθμών.


Αεροπορικώς

Καθημερινά υπάρχουν απευθείας πτήσεις από το διεθνές αεροδρόμιο της Αθήνας προς το αεροδρόμιο της Μήλου.

Η διάρκεια του ταξιδιού είναι περίπου 40 λεπτά. Το αεροδρόμιο της Μήλου απέχει περίπου 4 χλμ. από το λιμάνι του Αδάμαντα (5 λεπτά οδικώς).

 

Πρόσβαση

Από το αεροδρόμιο

Από το αεροδρόμιο

Από το λιμάνι

Από το λιμάνι της Μήλου

Από τα Πολλώνια

Από τα Πολλώνια
Ξενοδοχεία

Ξενοδοχεία

Προορισμοί

Προορισμοί

Φωτογραφίες

Φωτογραφίες

Aria Concept Store

Aria Concept Store

Τιμές & Κρατήσεις

House of P&J L.Fermor

Press

Press

Special Offers

Special Offers

Τιμές & Κρατήσεις

Κρατήσεις